robinson 2022

Robinson-Joel Häggbloms känga till Petra Malm: ”Tråkig”

Petra Malm och Joel Häggblom

Höstens säsong av Robinson leds av ingen mindre än Petra Malm.
Nu kommer en av vårens deltagare med en känga till den nya programledaren.
– Tråkig.. säger Joel Häggblom till Hänt.
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino
0:41

Efter reklamen: Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

(0:41)

Slå på ljud

Inför den andra säsongen för i år av Robinson presenterades en ny programledare som skulle ta över efter Anders Öfvergård, 54 – ingen mindre än den före detta elitsoldaten Petra Malm, 45.

Många tittare är nöjda med hennes insats som programledare. Men nu kommer en av vårens äventyrare med en känga till Petra. Det är Joel Häggblom, 26, som inte är helt nöjd.

– Alltså jag tycker hon är lite tråkig. Hon börjar väl komma in i det lite nu, och det kan jag ha full förståelse för, för hon är ju ny på jobbet i början av säsongen. Och då kändes det som att hon gick dit, sa det hon skulle säga och sen var det klart, säger Joel och fortsätter:

– Men nu tycker jag att hon börjar bli lite mer som hon själv säger ”proaktiv”. Snackar lite mer med dem och sådär, så det börjar bli bättre, men ja.

Joel poängterar också att det säkert kan vara svårt att komma in i rollen på bara en säsong.

– Svårt att komma in i rollen, och det kanske man inte gör på bara en säsong, säger Joel.

Petra Malm lämnar efter säsongen – Anders Lundin tar över

Att axla rollen som programledare för Robinson är minst sagt stora skor att fylla, men sanningen är den att Petra endast kommer att göra en säsong. Nästkommande säsong kommer nämligen Anders Lundin, 64, tillbaka.

Han fick chansen att programleda Robinson redan den tredje säsongen för 20 år sedan och gör under våren comeback.

När Hänt träffar Anders på premiären av En värld av Skifs så berättar han om att komma tillbaka – men han poängterar att det är precis samma koncept som för 20 år sedan.

– Tro det eller ej, det kommer att handla om människor, som lever på en öde ö och ska klara sig med nästan ingenting, och som ibland blir lite osams och ibland röstar ut varandra, skämtar Ander Lundin.

Anders Lundin om varför Petra lämnar

Anders Lundin förstår också varför Petra valt att bara göra en säsong nere i Malaysia.

– Ja, jag kan tänka mig att det blev ganska snabba puckar med två säsonger och det var jättekul att vara där nere i fem veckor och då var det några veckor kvar, säger Anders Lundin till Hänt och fortsätter:

– Jag tror att hon kände likadant att, det är roligt, men det räcker kanske en gång om året, om man har familj och barn i varje fall, och det har hon och det har jag.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN