Därför tror följarna att Paolo Roborto har träffat någon

PAOLO ROBERTO

Paolo Roberto och Elin Härkönen gick skilda vägar för snart två år sedan. Elin har hittat kärleken på nytt och nu är det många som tror att även Paolo har gått vidare på kärleksfronten.
”Jag har iallafall någon...”, skriver han till Hänt.
2:13

Efter reklamen: Elin Härkönen om vänskapen med Paolo Roberto

(2:13)

Paolo Roberto, 52, och träningsprofilen Elin Härkönen, 27, blev ett par under 2019. Deras stora gemensamma intresse var just träningen och på sociala medier visade de gärna upp sin lycka över att ha funnit kärleken i varandra.

Men i maj 2020 fick förhållandet plötsligt en abrupt vändning och på en sekund var det över. Det var efter att Paolo Roberto erkände sig skyldig till att ha köpt sex. Elin och Paolo gjorde slut efter det.

– Jag har köpt sex. Det är första gången, sa Paolo Roberto i en intervju med Jenny Strömstedt i TV4.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Paolo Roberto om sveket mot Elin Härkönen

I intervjun berättade Paolo att hans beteende är något han sett förr i sitt liv. När det går bra för honom så är det lätt att han begår misstag.

– När det går bra för mig, jag har aldrig varit så lycklig, livet blommar, då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Och det har varit olika typer, det har varit väldigt mycket våld, och den här gången lyckades jag hitta det som jag egentligen tycker är det smutsigaste som finns. För att på något sätt döva det här hålet som finns hos mig, sa han då i intervjun.

Sedan dess har det varit tyst från Paolos sida när det gäller relationer och kärleksbesked. Relationen till ex-flickvännen Elin Härkönen har däremot varit ganska bra och Elin har tidigare berättat för Hänt att de tränar på samma gym.

– Ja asså vi är vänner, men vi har också glidit ifrån varandra. Han har ju mycket med sitt och jag har mycket med mitt. Så det är ju väldigt naturligt att vi har glidit ifrån varandra och så, sa hon till Hänt.

Exklusivt
Mariette akut till sjukhus med sonen Dante

Därför tror många att Paolo har hittat kärleken igen

Men nu verkar det faktiskt som att Paolo har träffat någon ny! Det är i alla fall något som hans följare på Instagram misstänker. Den senaste tiden har det varit mycket spekulationer i hans kommentarsfält men det är speciellt en bild med två glas prosecco som väcker starkast uppmärksamhet.

”Ojojoj vilken bild. Dina rader smackade rätt in”, skriver en följare.

”Oooh romantik”, skriver en annan.

Dessutom har många kommenterat röda och lila hjärtan.

När Hänt når Paolo ställer vi honom frågan: Har du träffat någon?

”Nej inget som jag vill prata om. Men jag har iallafall någon att dricka prosecco med.”, svarar Paolo Roberto.

Elin Härkönen om familjens stöd inför Elitstyrkan: "De visste vad jag gått igenom"

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!