Följarnas starka reaktioner efter nya bilden på Gunilla och dottern Erika

Gunilla Persson & Erika Persson

På sina sociala medier delar Gunilla Persson ofta med sig av bilder på sig själv och dottern Erika Persson.
Men den senaste bilden har skapat minst sagt starka reaktioner.
”Ärligt talat”, skriver en person.
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmer
1:35

Efter reklamen: Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmer

(1:35)

Slå på ljud

Gunilla Persson blev känd för svenska folket efter sin medverkan i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Där har hon varit med i hela tio säsonger och synts med bland annat Maria Montazami, Åsa Vesterlund och Elena Belle.

De som har följt programmet har även blivit bekanta med hennes dotter Erika Persson, som även hon varit med en del. De är väldigt nära varandra och Gunilla delar ofta med sig av sitt liv tillsammans med dottern.

Men nu reagerar följarna starkt efter nya bilden på dem.

Därför har Erika Persson flyttat hem igen

Under förra året skedde det en stor förändring för Gunilla och Erika. Radarparet, som vanligtvis är vana vid att ha varandra vid sin sida, skulle plötsligt vara ifrån varandra. Detta då Erika kommit in på ett college en bit bort och därmed skulle flytta dit.

Fem underbara citat från Maria Montazami

För Hänt har Gunilla tidigare berättat att det var en stor omställning, men för bara någon vecka sedan kunde hon glatt meddela att dottern flyttat hem igen. På grund av den rådande pandemin behöver Erika nämligen inte vara på plats i skolan, och bor därför hos Gunilla en tid framöver.

Följarnas starka reaktioner efter nya bilden på Gunilla och Erika

Gunillas senaste inlägg på Instagram har varit minst sagt nostalgiska. I ett inlägg delar hon med sig av en gammal video på sin mamma Iris och Erika. Det är från när Erika är liten och tillsammans sitter de och sjunger.

”Är det inte sorgligt att tiden inte kan stå stilla då den är som bäst. Men jag är så glad att vi äntligen kan se dessa gamla filmer då jag till slut hittade någon som kunde reparera min camcorder. Den här videon var filmad i Högsjö juni 2009”, skriver hon till videon.

Men Gunilla har också delat med sig av fler bilder från förr. Nämligen en bild på henne och dottern Erika från när hon bara var ett år gammal. Till bilden skriver hon:

”Mitt underverk, en mycket glad och lycklig baby, I år gammal. Och, jag, 45 år och ingen gräns för min lycka och stolthet.”

Och i kommentarsfältet är det många som jublar efter bilden.

”Ni är fantastiskt fina här!”, skriver bland annat en person.

”Åhhh så sann glädje och kärlek. Underbart”, skriver en annan.

Flera menar också att Gunilla inte tycks ha åldrats någonting sedan bilden togs.

”Vilken charmtroll!!! Men ärligt talat, du ser inte en dag ut äldre idag! Ett underbart foto!!!”, skriver en person varpå en annan håller med:

”Så fint foto men måste ärligt säga att du ser lika ung ut nu som då.”

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pelle Hansson Edhs nya barnbesked med blivande frun Louise

LÄS OCKSÅ: Maken Derek bryter tystnaden efter Fredrik Eklunds tunga beslut

FRÅN FÖRSTASIDAN