Därför har Erika Persson flyttat hem till mamma Gunilla Persson igen

Erika och Gunilla Persson

Förra året lämnade Erika Persson boet och flyttade hemifrån för att börja plugga på collage.
Nu är 19-åringen tillbaka hos mamma Gunilla.
På Instagram berättar hollywoodfrun om dotterns plötsliga livsförändring.
1:08

Efter reklamen: Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

(1:08)

Det var i Svenska hollywoodfruar som tittarna fick lära känna Gunilla Persson, 63, och hennes dotter Erika Persson, 19. Till en början var det Gunilla som stod i rampljuset, men i takt med att Erika blivit äldre har även hon tagit allt mer plats.

På Instagram har Erika i skrivande stund nästan 60 000 följare och hon får ofta väldigt mycket kärlek i kommentarsfältet. Men 19-åringen har också tvingats utstå en hel del hat för sina bilder – något både hon själv och mamma Gunilla har rutit ifrån mot vid flera tillfällen.

Erika Perssons svar efter hatet mot bilderna på Instagram

En sak som flera följare har kritiserat Erika Persson för är att hon skulle retuschera sina bilder. Trots att Erika har dementerat dessa påståenden, fortsätter liknande kommentarer ständigt dyka upp på Instagram.

”Det är ok att photoshop sina bilder, sluta bara ljuga om det”, skrev en person i en kommentar nyligen.

Förra året valde Erika att sätta ner foten. På sin Instagram story förklarade hon då att hon är rejält trött på att mötas av hat i sociala medier.

”Herregud, varför är ni alla så besatta för? Gå och hitta er en ny hobby och kanske lite självkärlek när ni ändå är igång”, skrev hollywoodfruns dotter då.

Gunilla Perssons stora sorg inför dottern Erikas flytt

Gunilla och Erika Persson har varit igenom mycket tillsammans, men de har alltid varandra vid sin sida. 2021 tog deras liv en rejäl vändning – när det blev dags för Erika att flytta hemifrån och börja studera på collage.

Erikas skola ligger lyckligtvis nära mammans hus och det tar bara 1,5 timme för henne att åka hem till Gunilla. Trots det var mamma Gunilla såklart sorgsen inför att Erika skulle lämna boet.

– Det kommer bli okej och hon kommer ju alltid komma hem för hon saknar ju sina djur och mig och sin mormor. Man måste ju acceptera att ett barn blir stort. Men det är ju en omställning, sa hon i en intervju med Hänt inför dotterns flytt.

Lerin avslöjar – därför sprack förhållandet: ”Slog sönder saker”

Därför har Erika Persson flyttat hem till mamma Gunilla igen

Men Gunilla Persson behöver inte vara ledsen längre. Dottern Erika har nämligen flyttat hem igen! På grund av den rådande pandemin behöver Erika inte vara på plats i skolan, och bor därför hos Gunilla en tid framöver.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar hollywoodfrun dels om lyckan över att hennes mamma, Iris Persson, 95, äntligen mår bättre samt glädjen över att ha tillbaka dottern i huset.

”Kan ett ansikte vara mera uttrycksfullt än mammas på första bilden? Mamma har inte suttit uppe på soffan med oss sedan i april månad. Och mitt hjärta är fullt av tacksamhet, även för att Erika är hemma hela januari månad”, skriver hon intill ett bildspel på familjen.

Det verkar som att familjen Persson klarar sig bra trots den rådande pandemin.

”Covid med Omicron härjar här men vi håller oss undan i mer eller mindre isolering. Sköt väl om er därhemma. Vi lever i märkliga tider och det är ett mirakel att mamma fortfarande är med oss”, avslutar Gunilla Persson inlägget.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Backis mardröm – efter Evelinas flytt: ”Hänt allt möjligt”

LÄS OCKSÅ: 109-åriga Dagny Carlssons bakslag – nu berättar vännen

FOTO: Privat, Instagram

SENASTE NYTT!