Följarnas skarpa varning till Steffo Törnquist – efter upptäckten i bilden

Följarnas skarpa varning till Steffo Törnquist – efter upptäckten i bilden
Under gårdagen berättade Steffo Törnquist för sina följare att han skulle flyga för första gången sedan coronapandemin.
Men i kommentarsfältet hamnade fokuset på något helt annat än självaste flygningen.
Annons

TV4-profilen Steffo Törnquist  är vid det här laget ett välbekant ansikte för tittarna. I nästan 20 år har han varit programledare för det populära programmet Nyhetsmorgon och syns numera ofta tillsammans med kollegan och vännen Jenny Strömstedt. Medan mycket annat har vänts upp och ner på senaste tiden har det därför varit tryggt att iallafall Steffos närvaro i tv-rutan har varit detsamma, men för Steffo själv är det däremot mycket som har förändrats. Jobbet som annars brukar innebära en hel del resor har den här våren varit betydligt mer hemmabaserat. Men nu sätter han sig på flyget för första gången på länge, och lyckas samtidigt göra en stor miss framför sina 115 000 följare.

Steffos sommar med hustrun

Steffo är en man med många strängar på sin lyra, och förutom att underhålla med sin härliga personlighet i direktsändning under tidiga mornar har han dessutom producerat dokumentärer, varit chef, skrivit böcker och släppt cigarrkollektioner. Men trots vanan att jobba hårt måste även han njuta av ledigheten, och någon som verkligen har tagit vara på årets varma månader är just Steffo. På hans Instagram har man under sommaren kunnat följa honom och hans äventyr med vänner och familj, och senast som igår la han upp en bild från när han och hustrun Caroline Törnquist är och jagar tillsammans.

Annons

Men det har även hänt betydligt större saker än så för paret den här sommaren. Det var nämligen inte så länge sedan som Steffo och Caroline firade tolv år som gifta, och även det visade de upp för omvärlden. Under ett bildspel på makarna skrev programledaren då:

Annons

”Idag har vi varit gifta i exaktemente ett dussin år. Grattis mig. Nu kör vi i ca 28 knop (halv gas) i ett dussin till.”

Programledarens pinsamma miss

Men nu är semestern över och de gamla rutinerna tillbaka, och det är under gårdagen som programledaren la ut på Instagram att han nu skulle flyga för första gången sedan pandemin startade. Under en selfie på sig själv med mask för ansiktet skriver han:

”Första flygningen sen pandemiskitet. Känns mysko o glasögonen immar. Men…med vibrerande entusiasm mot Vindelns rökeri, Hansens charkuteri, Norums fiskrökeri, Pralinfabriken. Här ska skruvas delikatesser. Snart i en gom nära dig.”

Annons

Men i kommentarsfältet hamnar fokuset på något helt annat än både pralinerna och fiskrökeriet. Programledarens följare är nämligen oroliga över hur han har satt på sig ansiktsmasken.

”Det ser ut som att du har satt masken fel. Den blå sidan ska vara utåt och den vita in. Finns en metall remsa insydd som du kan knipa över till nästan så den sitter på plats”, kommenterar en person.

”Sätt på dig munskyddet rätt nästa gång!”, uppmanar en annan.

Och under kommentarerna tackar Steffo för omtanken.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…