Caroline Törnquists ärliga ord om äktenskapet med Steffo

Carolines ärliga ord om äktenskapet med Steffo Törnquist – erkännandet framför alla
När juristen Caroline Törnquist gästade Nyhetsmorgon för att prata om äktenskap och skilsmässor fick hon även frågan om hur äktenskapet med Steffo Törnquist går.
Annons

Allt fler skiljer sig under pandemin, något som uppmärksammats i Nyhetsmorgon. Under gårdagen fanns familjerättsjuristen Caroline Törnquist för att berätta om hur det går till när man skiljer sig.

Programledaren Maria Forsblom är inte sen med att fråga Caroline hur hon själv har det i sitt äktenskap, och påpekar i samma veva att hon ju är gift med en av programledarna som ofta syns i Nyhetsmorgon, Steffo Törnquist.

Annons

– Lever du som du lär? undrar Maria och Caroline svarar:

Annons

– Jag lever absolut… eller vi skulle jag vilja säga, lever som jag lär. Det här var en diskussion när vi träffades och vi är ju omgifta, och jag menar att i vårt fall är det ju också en respekt för våra barn. Det kan ju faktiskt vara en kärlekshandling. Jag vill ju att våra barn, jag har två och Steffo ett, att de ska kunna se varandra i ögonen.

Så träffades Caroline och Steffo

Steffo och Caroline gifte sig för 12 år sedan, och sedan sitt tidigare äktenskap har Steffo sonen Max, och Caroline är mamma till barnen Amelie och Robert.

Steffo pratar sällan om sin relation med hustrun Caroline, men i en intervju med Aftonbladet berättade han hur de träffades.

– När man går in i en ny relation i vår ålder så gör man det med sikte på ålderdomen. Hon var väldigt tjusig och perfekt, men jag tycker att jag såg det där lite busiga och skitiga i henne. Vi lirade golf på samma klubb, sa han till tidningen för fem år sedan.

Därför kallas Caroline för Moroten

Caroline har fått smeknamnet ”moroten”, och på sin egna hemsida har Steffo förklarat varför. Under en sändning av Let’s dance, när Steffo var med och tävlade, dök Caroline upp i publiken utklädd som en morot.

Annons

David hade på något vis snappat upp att Carro kallas ”Moroten”. Egentligen obegripligt skickligt uppsnappat eftersom hon aldrig kallas ”Moroten” av mig, utan enbart av vår kompis Niklas Strömstedt, som gillar att leka med ord och upptäckte att Carro T, alltså Carro Törnquist, blir ”carrot” på engelska. Alltså Morot. David hade just före sändningen frågat Carro om hon kunde tänka sig att sitta i morotskostym och svara på några frågor, egentligen stick i stäv mot allt hon står för, men vatusan, resonerade hon, kanske kan Steffo få några extra röster på det, så kör till…”, förklarar Steffo.

FOTO: TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…