Följarnas jubel efter Peg Parneviks ärliga inlägg: ”Helt rätt”

Följarnas jubel efter Peg Parneviks ärliga inlägg: ”Helt rätt”
Peg Parnevik berättade nyligen om sina tuffa år med en kamp mot ätstörningar. Nu har hon postat en ärlig bild på sig själv som får följarna att jubla.
Annons

Nyligen gick Peg Parnevik, 22, ut och öppet berättade för sina följare att hon i flera års tid har kämpat med ätstörningar. I podcasten Pillowtalk som hon driver tillsammans med sin syster Penny Parnevik, 20, berättade hon om det för första gången.

Annons

– Jag har haft bulimi i nästan tre år, berättade Peg i podcasten.

Både Peg och Penny sprider gärna stärkande budskap till andra kvinnor. Nu har Peg delat med sig av en bild på sig själv iklädd trosor och t-shirt, för att visa upp sin kropp precis som den är.

Min kropp ser inte alls ut som den gjorde för ett år sedan. Men jag lär mig att det är en bra sak”, skriver hon och fortsätter:

Jag försöker långsamt att bryta det onda med självkärlek, träning, hälsosam mat, men också med att jag kan äta precis vad jag vill utan att hata mig själv för det”.

Annons

Hon vill visa att allt inte alltid är som det ser ut på bilder, i sociala medier och i tv. Att det finns annat bakom den ”perkfekta ytan” som ofta förekommer.

”Jag vill visa er att Instagram, tv och kändisar inte är på riktigt. Människor har valkar, celluliter och magar, även de mest perfekta influencers. Min syster sa en riktigt bra grej när hon postade en liknande bild, ”Jag vill inte ha hyllningar. Det här borde vara en vanligt förekommande bild”. Jag håller verkligen med. Nu är det inte jag som är modig, utan det här är min kropp precis som den är”, avslutar hon.

Även fast hon menar på att hon inte lägger ut den här bilden med syfte att bli hyllad så jublar hennes följare i kommentarsfältet.

Du är bara bäst du har helt rätt”, skriver en.

Sånt här får mina hjärnspöken att försvinna! You go!”, skriver en annan.

Du är en sån förebild!!! Så jävla viktigt att du pratar om sånt här och vill tacka dig för allt du gör. Du e så jävla bra, all kärlek”, skriver ännu en.

Annons

Tack! Äntligen någon som kan lägga ut på sina väck på magen! Det är normal, TACK PEG! Du äger”, skriver ytterligare en följare.

Foto: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…