Följarnas frågor om Viktor Philipson – efter Carolina Gynnings beslut

Följarnas frågor om Viktor Philipson – efter Carolina Gynnings beslut

Carolina Gynning väntar sitt tredje barn och är nu iväg på en resa till Ibiza för att be för sin dotter i magen.
Men konstnären reser med sin mamma – vilket får följarna att undra: ”Vart är Viktor?”
Martin om tuffa tiden under inspelningen då han tvingades vara ifrån sina barn ”Fick inte hälsa på”
Slå på ljud

Konstnären Carolina Gynning väntar en dotter som beräknas att komma i sommar.

Det blir Carolina Gynnings tredje barn, och pojkvännen Viktor Philipsons första barn.

– Ja, det blir hans första och han är jätteglad såklart. Jag känner dock, som har varit med innan, att pappor kanske inte riktigt förstår, kanske, att de ska bli pappor förens bebisen faktiskt kommer ut. Och nu i corona-tider så kan man inte ta med sin partner på några kontroller, eller någonting. Vilket är jättejobbigt känner jag, för man vill ju så gärna dela det med sin partner, och just för att få dem att förstå, sa Carolina i Nyhetsmorgon.

När hon medverkade i morgonprogrammet på TV4 berättade hon hur hon då nyligen hade fått panik en dag för hon inte kände att allt stod rätt till.

– Jag fick panik förra veckan. Alltså PANIK, så jag kände att jag måste kolla så allt är bra. Så jag gick till en sån ultraljudsmottagning och bara ”kan ni snälla ta in mig för jag har panik jag måste kolla så att allt är bra och att barnet lever”, förklarar hon samtidigt som hon berättar att hon fick komma in och för en undersökning.

– Och allting såg jättebra ut, men det är klart man är ju ändå orolig. Så läser man ju, man är ju så dum man går in och läser massor av hemska historier på nätet.

Resan till Ibiza för att be för sin dotter i magen

Nu är konstnären iväg på en resa till Ibiza tillsammans med sin mamma. På Instagram berättar hon hur hon tagit hjälp av två kvinnliga shamaner för att ha en ceremoni och be för sin dotter i magen.

”Har precis haft en helt otrolig upplevelse! Bett böner för lilla älsklingen som kommer med två fantastiska schaman kvinnor. Feeling Blessed!”, skriver Carolina i ett inlägg på Instagram.

Följarnas frågor om Viktor Philipson

Men det är inte bara Carolinas ritualer som drar åt sig uppmärksamhet – konstnärens följare undrar också vart hennes pojkvän håller hus. Utöver att han inte är med i Ibiza har vissa även noterat att Gynning tagit bort alla bilder på Viktor på Instagram.

”Så ljuvliga bilder. Men vart är the daddy? Han saknas bland dina bilder. Kanske är det dina hormoner som svallar och du behöver egentid?”, skriver en.

”Vart är Viktor?”, undrar en.

”Har det hänt något med Viktor? Hoppas du mår bra", skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Rapparen Einárs revansch efter kritiken – egna orden

LÄS OCKSÅ: Därför direktsänds inte Malou efter tio

FRÅN FÖRSTASIDAN