TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Följarnas frågor om Tristan Thompsons okända son Prince

14 nov, 2020 
Tristan Thompson och Khloé Kardashian visar ofta upp sin ögonsten True.
Men Tristans son från ett tidgare förhållande syns aldrig till – vilket får hans följare att rasa.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Khloé Kardashian och Tristan Thompson var Hollywoods hetaste radarpar – fram till nyheten om att Tristan vid upprepade tillfällen ska ha varit otrogen mot Khloé.

Det var precis innan Khloé Kardashian skulle föda sitt första barn som det läckte en video där det syntes att Tristan är otrogen.

Men Khloé kommenterade inte händelsen på sociala medier – utan postade som vanligt på Instagram – men fick stänga av kommentarsfältet. Innan det forna parets dotter True föddes la Khloé ut en bild på sin gravidmage och tackade Tristan för att han var en sådan bra pojkvän:

“Tristan, tack för att du älskar mig så som du gör. Tack för att du behandlat mig som en drottning. Tack för att du känner mig vacker i alla tider. Tristan, framför allt, tack för att du gjorde mig till en MOMMY!!! Du har gjort denna upplevelse ännu mer magisk än vad jag någonsin skulle kunna drömma om. Jag kommer aldrig att glömma hur underbar du har varit med mig under denna tid”, skrev hon då.

Khloé Kardashian.

Tristans okända son

Men True var inte Tristans första barn – utan han har en son som inte så många känner till. NBA-stjärnan fick sin son, Prince, med tidigare flickvännen Jordan Craig i december 2016. Paret han dock göra slut innan sonen kom till världen. Strax efter att sonen föddes började det spekuleras kring att Tristan träffat Khloe, under sommaren 2016.

Annons

Tristan Thompsons ex-flickvän Jordan Craig delar flitigt med sig av bilder på sonen.

Bland annat har hon lagt ut en bild när de åker skidor och skriver:

”Du gjorde mig till den bästa versionen av mig själv dagen jag blev din mamma och för det är jag dig alltid tacksam”.

Visar aldrig sin son Prince

Men i Tristans Instagram-flöde ser man knappast något av lilla Prince. Han postar däremot flera bilder på dottern True, vilket får hans följare att rasa.

Under nästan varje bild som Tristan lägger ut skriver arga följare:

”Du ser bara ut, men det hade varit kul att se din son på någon bild med”.

En annan skriver:

”Hur är det med ditt andra barn?”.

”Varför postar du bara bilder med din dotter och inte med din son? För att Khloé är mer känd än Jordyn?”, frågar en annan

FOTO: TT/NSTAGRAM.

Annons