LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarnas frågor om Tilde de Paula Ebys relation med maken Thomas

11 nov, 2020 
AvLovisa Ström
I söndags var det fars dag och precis som många andra valde Tilde de Paula att hylla pappan till sina barn.
Men efter bilden på maken Thomas de Paula är det nu många av programledarnas följare som är förvirrade.
Nu svarar hon på frågorna gällande maken.
Annons
Tilde de Paula Eby och Runar SögaardBrand logo
Tilde de Paula Eby och Runar Sögaard

Idag är den folkkära programledaren Tilde de Paula gift med sångaren Thomas de Paula, och i hennes sommarprat från sommaren 2019 berättar hon om den stora dagen de träffades.

Hon berättar om hur hon en kollega till henne kallat henne för manslukerska och hur hon efter en och annan överläggning med sig själv kommit fram till att det plötsliga smeknamnet måste kommit från att hon har fyra barn med tre olika män.

– Idag kanske toleransen har ökat lite grann, men det här med att jag har fyra barn med tre olika pappor har alltid genererat ganska mycket funderingar och åsikter genom åren, säger hon innan hon fortsätter:

– Det var faktiskt min tredje man och mitt livs stora kärlek som sa till mig att jag borde berätta om papporna i mitt liv. Han är generös ändå min man, det får man faktiskt ge honom.

Hon fortsätter sedan med att berätta om relationen till papporna till hennes två första barn, och hur hon idag är väldigt tacksam att det blev som det blev trots att det till en början inte var det hon hade tänkt sig. Hon berättar också att hon under sin tid som ensamstående mamma fick många frågor från omgivningen ifall hon inte saknade en man, och hur hon samtidigt hade bestämt sig för att aldrig bli kär igen. Anledningen till det hårda beslutet var helt enkelt att separationer var för smärtsamma, men plötsligt träffade hon en man som skulle få henne att ändra sig.

Annons

– Jag var helt oförberedd. Jag skulle ju bara gå på en konsert och var inte beredd på att jag där och då skulle möta min the one, nämligen sångaren på scen, säger hon innan hon fortsätter:

– Den bästa bonuspappan till mina tre barn och den bästa pappan till lillskurken som är det fjärde lövet i fyrklöven som är mina barn. Thomas.

Följarnas starka reaktion efter bilden på maken

I samband med farsdag valde programledaren därför att hylla sin stora kärlek. Det var på Instagram som hon la upp en bild på Thomas och skrev:

”Papi!”

Men hennes bildtext fick flera av hennes följare att bli förvirrade.

"Är det din pappa?”, skriver bland annat en följare.

”Är det din farfar?”, skriver en annan.

Men lika snabbt som frågorna rullade in klargjorde programledaren för sina följare att det varken var hennes pappa eller farfar på bilden, utan hennes stora kärlek Thomas.

”Oooo nej! Det är min man! Som jag gratulerade på fars dag!”, svarade hon bland annat på en kommentar.

Annons