Följarna häpnar efter bilden på Tilde de Paula och systern Ingela

Tilde de Paula och systern Ingela

Eero Hannukainen/TT, Instagram
Tilde de Paula Eby syns med jämna mellanrum i rutan och hennes naturliga skönhet hyllas ofta av tittarna.
Vad många kanske inte vet är att hon har en syster – och nu häpnar följarna över bilden på dem två tillsammans.
503 Service Unavailable

Tilde de Paula Eby, 47, är ett självklart inslag i mångas vardag. I sin roll som programledare på TV4 har hon vunnit svenska folkets hjärtan när hon lett tittarna genom program som Nyhetsmorgon, Efter fem och Let’s dance.

Tidigare var hon en av programledarna för Nyhetsmorgon men efter en lång tid i morgonprogrammet meddelade hon att hon skulle sluta för att istället leda storsatsningen Efter fem på TV4. Det blev en succé och programmet är nu inne på sin fjärde säsong. Hon leder oftast programmet tillsammans med tv-personligheten Axel Pileby, 33.

Avhoppet från Let's dance

Ett annat besked om ytterligare ett avhopp, som gjorde många tittare besvikna och oroliga, kom i våras när David Hellenius berättade i säsongsavslutningen av Let’s dance 2020 att det skulle bli programledarduons sista säsong tillsammans.

– Något som också är väldigt speciellt för oss Tilde är att det är sista gången som vi leder det här programmet, berättade David under livesändningen av säsongsavslutningen.

Tilde och David hade då tagit beslutet gemensamt och kände att det var dags att ge någon annan chansen att ta över.

– Vi kände att nu har vi gett det här programmet all kärlek vi bara kan och är det inte kanske göttigt om någon annan också får njuta av att vara en del av hela Let’s dance-bubblan? Jo, sa vi, och så lämnar vi det med varm hand över till nästa programledare, har Tilde tidigare sagt i en intervju med Expressen.

När Tilde inte syns i tv-rutan tillbringar hon gärna tiden med sin familj. Det var år 2012 som Tilde och maken Thomas de Paula Eby, 39, gifte sig. Trots att flera år har gått sedan dess är kärleken fortsatt stark idag. Programledaren har flertal gånger uttalat sig om vad maken betyder för henne.

Tillsammans har de sonen Ilyah, 8, och Tilde har även barnen Elian, 20, Zion, 18, och Naemi, 15, från tidigare relationer.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Otroligt lik sin syster

Men utöver den närmsta familjen har Tilde de Paula Eby även systern Ingela, som hon nu varmt visar upp i ett inlägg på Instagram.

”Syster. Ibland får man mer av livet än man vågat hoppas på!”, skriver hon till bilden.

Bilden visar en selfie av systrarna och deras stora vita leenden och tindrande ögon får följarna att reagera på de påtagliga detaljerna. Att systrarna är lika står det nu verkligen inga tvivel om!

”Så lika och vackra ni är”, skriver en följare.

”Oj så lik ni är varann! Snygga tjejer kram, skriver en annan.

”Lika som bär, skriver en tredje.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram