Följarna rasar efter Magdalena Graafs opassande skämt med barnen

Magdalena Graaf

Magdalena Graaf är känd för att skapa reaktioner.
Nu möts hon av stark kritik efter hennes video med barnen.
”Fyfan”, skriver en upprörd person.
Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"
2:28

Efter reklamen: Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"

(2:28)

Slå på ljud

Magdalena Graaf, 46, var tillsammans med tidigare fästmannen Filip Larsson, 47, i nästan tio år och tillsammans fick de barnen Charlie och Louie. Men i maj 2020 meddelade det forna paret att de valt att gå skilda vägar.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena på sin blogg när hon offentliggjorde nyheten.

Idag är Magdalena förlovad med sin nya kärlek Louie Marti, 44. Det var mitt i natten på en kebabrestaurang som Louie gick ner på knä och ställde den stora fråga, och ingen blev lyckligare än Magdalena.

Magdalena Graaf om kärlekslyckan med Louie: ”Mannen i mitt liv”

Det var i mars förra året som Magdalena avslöjade att hon träffat kärleken på nytt. I ett inlägg på bloggen skrev hon om den stora lyckan och hur hon nästan var säker på att hon träffat mannen i sitt liv.

”Vi har dejtat ett tag, och NU tagit allt ett par sjumilasteg längre. Galet.. underbart och helt fantastiskt”, skrev hon då och fortsatte:

”Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen jag vill bli gammal med. Helt omkullkastad. Tappade lite tro på kärleken. Kantstött och de senaste året har varit kämpigt och en liten ensam ufförsbacke. Men när man minst anade?! Då kom han in och fullständigt golvade mig.”

Följarna rasar efter Magdalena Graafs opassande skämt med barnen

Magdalena är känd för att skapa rubriker. Förra året, i samband med 1:a april, skämtade hon bland annat om att hon var gravid - något som möttes av stark kritik från följarna. Men nu gör Magdalena det igen.

I en video på Instagram kan man nämligen se henne stå och spänna ut magen medan hon väntar på barnen. I bakgrunden hör man även Louie säga:

– Vad känner du nu Charlie, när du ska få en lillebror och grejer?

Och Charlie spar inte på känslorna.

– Åh vi ska få en lillebror! Vi ska få en lillebror!, utbrister han och pekar på magen.

– Idag?, frågar då en minst sagt förvånad Louie.


I kommentarsfältet är det många som skrattar åt hennes skämt, men det har inte tagits emot lika väl av alla. Många menar nämligen på att det är en respektlös sak att skämta om, och förstår inte hur hon inte kan ha lärt sig efter förra årets ramaskri.

”Vilket dumt aprilskämt! Hur reagerade barnen på skämtet?”, skriver bland annat en person.

”Trodde du lärde dig något sist du lurade folket att du väntade barn, men nej vissa lär sig visst aldrig. Fyfan”, skriver en annan.

”Taskigt att lura barnen”, skriver en tredje varpå en fjärde håller med:

”Just sådana skämt är inte kul, när människor blir besvikna. Aprilskämt ska vara roliga.”

FOTO: Youtube, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN