Gunilla Perssons bild från ungdomen får följarna att häpna

Gunilla och Erika Persson

Gunilla Perssons dotter Erika har under det senaste åren fått många komplimanger för sitt utseende.
Nu häpnar följarna efter att Gunilla lagt upp en bild på sig själv som ung.

Gunilla Persson, 63, har under årens gång blivit ett med svenska folket. Hennes tv-karriär började i och med Svenska Hollywoodfruar där tittarna fick en insyn i hennes och dottern Erika Perssons, 18, vardag. Sedan dess har hon haft flera egna program och synts i såväl Realitystjärnorna på slottet som Let's dance.

LÄS MER: Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjelléns kärlekssaga

Även dottern Erika har fått en stor skara följare och på sin Instagram visar en stolt mamma ofta upp sin nu vuxna dotter. Flera gånger har dock bilderna på Erika följts av en hel del hatiska kommentarer. Många gånger har det handlat om Erikas slanka kropp eller att följarna tycker att hennes bilder är för lättklädda.

Erika Perssons svar efter kritiken

Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Erika själv menar dock att hon bara skakar av sig de negativa kommentarerna om hennes utseende med ett leende. Även mamma Gunilla har flera gånger gått till dotterns försvar.

– Det är väldigt kul att folk ägnar sin tid åt att hata en tonårstjej. Jag tycker på sätt och vis synd om dem, ifall det är dit deras liv har tagit dem. Det är väldigt sorgligt med vuxna kvinnor som ägnar tid åt att kommentera på unga tjejers bilder, har Erika tidigare sagt om saken.

Gunilla Persson om att vara ensamstående mamma

Redan sedan start har det stått klart att Gunilla och hennes dotter står varandra väldigt nära. Gunilla har på egen hand uppfostrat Erika och idag bor de tillsammans med Gunillas mamma Iris i ett hus i Hollywood. Erikas pappa är något som Gunilla aldrig har pratat om och det har hon tidigare förklarat att det också finns en anledning till.

Att vara ensamstående mamma är något som Gunilla tycker har blivit svårare med åren har hon tidigare berättat för Hänt.

– Det är svårare nu att vara singel och ensamstående mamma än vad det var när hon var liten. Det är många som inte fattar det för de säger att nu har du all frihet och kan göra vad du vill. För du behöver inte ha samma ansvar som du hade när hon var liten och alltid var beroende av dig. Men jag älskade det här med att hon var superberoende av mig och jag behövde aldrig ha någon annan, sa Gunilla då.

Följarna häpnar efter bilden

Något som många kanske redan vet om Gunilla Persson är att hon har en framgångsrik karriär som modell bakom sig. Nu häpnar hennes följare efter att hon lagt ut en bild på sig själv som trettiotvååring.

Många menar nämligen att Gunilla och dottern Erika Persson är kusligt lika varandra.

”Wow, så snygg! Erika är så lik dig!”, skriver en följare medan en annan skriver:

”Du är SÅ lik Erika!”.

LÄS OCKSÅ: Stina Wolter akut till sjukhus efter olycka

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt i tårar efter Niklas ord om relationen

FOTO: TT/Instagram

Senaste nytt