Följarna hyllar Charlotte Perrelli efter nya förvandlingen

Charlotte Perrelli hyllas för sin förvandling
På Instagram visar Charlotte Perrelli nu upp en stor förvandling – och hyllas i kommentarsfältet.
”Wow”, skriver en imponerad följare.
Annons

Förra hösten blev den folkkära artisten Charlotte Perrelli, 45, mamma för fjärde gången när hon och maken Anders Jensen fick sonen Alvin. Nyligen fyllde Alvin ett år och kort därefter skrev Charlotte Perrelli ett inlägg på sin blogg om att sonen står inför en kommande förändring.

Annons

Inom några månader ska Alvin nämligen börja på förskola och i blogginlägget skrev Charlotte att hon har blandade känslor inför den kommande förändringen.

Annons

”Stanna tiden, my god vad fort det går? Du är ingen lite bebis längre. Det är en pojke. Om några månader är det dags för förskolan… otroligt. Hur är det möjligt? Lite läskigt. Tiden rinner emellan fingrarna….”

Än är det tid kvar innan sonen börjar förskola, men nu är det däremot Charlotte Perrelli själv som står i centrum, och hyllas, för en förändring – om än en tillfällig sådan.

Hyllas för förvandlingen

I ett inlägg på sin Instagram visar Charlotte Perrelli nämligen upp en bild på sig själv där hon med en ovanlig håruppsättning ser ut att ha skaffat lugg. I bildtexten förklarar Charlotte att stylingen är inför en fotografering och är gjord av hennes goda vän, sminkör och hårstylist Mattias Stafsing.

Annons

”I över 22 år har Mattias Stafsing och jag jobbat ihop. Han har hjälp mig med make up och hår så länge jag kan minnas… Jag har varit hans lilla klippdocka brukar vi skoja om.”, skriver Charlotte Perrelli till bilden och forsätter hylla hela teamet bakom fotograferingen:

”Stort tack för ytterligare en rolig plåtning tillsammans där vi fått ta ut svängarna, testa nya grejer och göra det vi gillar allra mest!”

Och Charlotte Perrellis följare tycks gilla när artisten prövar nya stilar. Med över hundra kommentarer hyllas Charlotte för sin förvandling och bland andra artistkollegorna Pernilla Wahlgren, 51, och Jill Johnson, 46, har kommenterat med emojihjärtan.

”Så jäkla snygg med lugg och uppsatt”, skriver en annan följare.

Annons

”Wow”, skriver ytterligare en följt av tre emojis med hjärtögon.

”Det där var riktigt snyggt. Du passar bra i lugg”, skriver en tredje.

”Wow vilken häftig frisyr”, skriver en fjärde.

Annons

FOTO: TT/Henrik Montgomery, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…