Charlotte Perrellis hälsobesked – 6 månader efter läkarbesöket

charlotte perrelli har ont i ryggen
För sex månader sedan fick Charlotte Perrelli problem med sin rygg.
Nu berättar artisten att smärtorna fortfarande är kvar.
– Svårt att resa sig o ställa sig upp, skriver hon på bloggen.
Annons

Artisten Charlotte Perrelli, 44, blev fyrbarnsmamma i slutet av 2018. Under tiden Charlotte deltog i TV4:s Så mycket bättre var hon gravid och strax efter inspelningen föddes sonen Alvin.

Graviditeten var kämpig för Charlotte som bland annat drabbades av Vasa Previa, en sällsynt diagnos som gör att skaderisken för fostret ökar avsevärt.

Annons
Annons

– Förutom att man inte kan föda naturligt så innebär det att ju större barnet blir, desto mer trycker det nedåt mynningen och till slut spricker kärlen och det blir en blödning. Frågan är inte om – utan när det händer, berättade Charlotte för Mama efter förlossningen.

Ryggproblemen efter sonen Alvins födsel

Lyckligtvis klarade både sonen och Charlotte Perrelli av förlossningen, men när den jobbiga graviditeten och förlossningen väl var över kom nästa hälsoproblem. Nu var det hennes rygg som stod i fokus och hon delade med sig av besvären i ett inlägg på sin blogg där hon berättade att allt förvärrades efter en flygtur till Marbella.

”Har tyvärr fått fruktansvärt ont i ryggen…har haft ont sedan i december och har röntgats för ett par veckor sedan men inte fått svar än. Efter flygresan fick jag en låsning och nu kan jag knappt gå”, skrev Charlotte och fortsatte:

”Vet inte om det är ländryggen eller ischias som spökar. Tagit tabletter och hoppas nu på underverk. Surt när man är här och hade tänkt ta långa härliga powerwalks”.

Annons

Charlotte Perrellis svar på bloggen

Efteråt blev ryggen något bättre men när en läsare frågar henne på bloggen hur det går med ryggen avslöjar sångerskan att hon fortfarande kämpar med smärtorna.

”Njae… jo jag går. Men har ont… svårt att resa sig o ställa sig upp…” skriver Charlotte Perrelli.

Vi hoppas att hon snart blir bättre!

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom, TT/Carolina Byrmo

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…