LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filippa Toremo om pappan till barnet – nu bor de ihop: ”Familj”

23 mar, 2023 
Filippa Toremo
Filippa Toremo fick veta att hon var gravid i vecka 23.
I dokumentären Gravid utan att veta berättar hon nu om sin resa samt hur hon och pappan till Todd idag lever tillsammans.
– När han kom in i rummet så satte han sig på huk och kollade på mig och Todd. Då började han gråta och blev jättekänslosam, säger hon i dokumentären.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottetBrand logo
Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottet

Det var i höstas som influencern Filippa Toremo, 26, delade med sig av ett videoklipp på Instagram där hon avslöjade att hon var gravid. Graviditeten hade däremot inte varit efterlängtad utan kom som en chock – i flera månaders tid hade Filippa varit med barn utan att veta om det. När hon fick reda på att hon väntade barn var det för sent för att göra abort.

– Jag föll till golvet, jag tänkte ”det här händer inte mig.” Jag blev arg, ledsen, fick panik, har Filippa sagt om situationen i en intervju i Bianca Ingrossos talkshow BIANCA.

Filippa Toremo berättar sin historia i SVT Edits Gravid utan att veta

Filippa har själv berättat att hon inte ens visste om barn var något hon ville ha i framtiden och pappan till barnet var ingen hon hade en relation med.

Annons

Allt eftersom tiden gick började Filippa mer landa i vad som hade hänt, hon bestämde sig för att bli mamma och i slutet av februari föddes den lilla pojken som fått namnet Todd.

I SVT Edits nya dokumentär Gravid utan att veta berättar nu Filippa om sin resa där hon velade mellan att adoptera bort barnet eller bli mamma.

Hur märkte Filippa Toremo inte att hon var gravid?

Filippa lider av IBS och trodde att det var just därför magen betedde sig annorlunda än vad hon var van vid. Kanske hade hennes IBS bara blivit värre.

– Jag såg inte gravid ut, och jag kände mig inte gravid heller. Jag tog några graviditetstester i somras. Det var något test som inte visade något alls och sen visade något negativt, säger hon i dokumentären.

Vem är pappa till Filippa Toremos barn? Nu flyttar de ihop

Till en början var Filippa inställd på att ta sig an föräldraskapet ensam. På sin Youtube-kanal har hon förklarat att pappan till barnet förmodligen inte skulle komma att vara en del av deras liv men nu har saker ändrats.

Annons

I dokumentären bekräftar nämligen Filippa att hon och pappan till Todd nu har fattat ett stort beslut. Några dagar efter förlossningen flyttade nämligen Filippa och Todd in tillsammans med pappan. Vem pappan är har hon däremot valt att hålla för sig själv i nuläget.

– Det bara hände, vad sjukt. Jag tänkte att nu ska jag göra allting själv, jag ska bo i min etta. Men så blev det ännu bättre. Det blev en familj till slut. Jag tittar på de två ibland och tänker hur blev det så här, säger hon i dokumentären.

Under förlossningen hade Filippa en av sina vänner på plats, i dokumentären berättar vännen att hon ringde upp pappan på Facetime, då hon kände att ögonblicket Todd föddes vad något han behövde få se.

– När han kom in i rummet så satte han sig på huk och kollade på mig och Todd. Då började han gråta och blev jättekänslosam, jag har inte sett den sidan av honom heller. Det är så fint när jag vet hur hela resan har varit. Det har gått upp och ner och han har tagit sin tid och jag tror ju inte han hade tänkt att det skulle bli så, säger Filippa om pappan.

Vidare förklarar Filippa att hon inte hade kunnat ana att slutet skulle bli så fint som det blev.

– Imorse så satt jag här och ammade och så skulle han till jobbet. Jag bara det här är så jävla sjukt, du ska till jobbet och jag sitter här och ammar. Vi har ett barn ihop, bor ihop och ja.

FOTO: SVT

Annons