gravida kändisar

Gravida Filippa Toremo avslöjar könet på bebisen

Filippa

Anis don Deminas ex-flickvän Filippa Toremo är gravid och hon gör den här resan på egen hand.
Nu avslöjar hon bebisens kön.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anis Don Deminas hyllning till Pär Lernström: ”Geni”
0:35

Efter reklamen: Anis Don Deminas hyllning till Pär Lernström: ”Geni”

(0:35)

Slå på ljud

I höstas publicerade Filippa Toremo, 26, en öppenhjärtig och känslosam video på sina sociala kanaler där hon berättade att hon är gravid. Hon upptäckte graviditeten först i vecka 23 och fick därför inte göra abort.

Hon berättade att hon har svåra problem med IBS och att det då är vanligt att bli uppsvullen – och då hon haft preventivmedel under tiden fanns inte en tanke på att hon kunde vara med barn.

Filippa har tidigare varit tillsammans med TV4-profilen och youtubern Anis don Demina, 29.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Anis don Demina är inte pappan till barnet

Efter gravidavslöjandet var det många som spekulerade i om det kunde vara Anis som var pappan. Men detta var något han gick ut och förtydligade i en video på Youtube att så inte var fallet.

– För er som inte vet var jag förut tillsammans med en tjej som heter Filippa, jättefin tjej. Vi gjorde slut för över ett år sedan. Vi har varit kompisar sedan dess, vi är cool. Och hon är gravid nu och folk bara antar av någon anledning att det är jag som är pappa. Och så är inte fallet. Och det är egentligen det enda jag vill säga om det, för det här har ingenting med mig att göra, berättade Anis i en video på Youtube.

Filippa Toremo avslöjar bebisens kön

Sedan dess har Filippa fortsatt graviditeten och hon gör det på egen hand. Nu har hon även tagit reda på kön och i ett nytt inlägg på Instagram kan hon nu avslöja att det är en liten pojke!

”Det är du & jag lillkillen”, skriver hon följt av ett blått hjärta.

Hänt har sökt Filippa för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN