ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anis Don Demina om exet Filippas graviditet – svaret på om han är pappa

16 dec, 2022 
Anis Don Demina och Filippa Toremo
Anis Don Deminas ex-flickvän gick nyligen ut med nyheten att hon var gravid.
Något som var långt ifrån planerat.
Nu bryter Anis för första gången tystnaden om exets graviditet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Idol 2022: Vilket stjärntecken är juryn?Brand logo
Idol 2022: Vilket stjärntecken är juryn?

För en månad sedan publicerade Filippa en öppenhjärtig och känslosam video på sina sociala kanaler där hon berättade att hon är gravid. Hon upptäckte graviditeten först i vecka 23 och fick därför inte göra abort.

Hon berättar att hon har svåra problem med IBS och att det då är vanligt att bli uppsvullen – och då hon haft preventivmedel under tiden fanns inte en tanke på att hon kunde vara med barn.

Filippa Toremo om dagen då hon fick chockbeskedet

Hon gästade även Bianca Ingrossos talkshow BIANCA där hon berättade om dagen då hon fick det chockartade beskedet. Efter att Filippa tagit flera graviditetstester som visat positivt bokade hon en tid för abort – men på mottagningen kunde hon inte tro sina öron.

Annons

– Jag trodde att jag var i tredje veckan. När jag satt där så tänkte jag ”det kan vara sex veckor, men absolut inte längre”. Och då fick jag reda på att jag var i vecka 23, säger Filippa och fortsätter:

– Jag föll typ till golvet, jag tänkte ”det här händer inte mig.” Jag blev arg, ledsen, fick panik.

Anis Don Demina bryter tystnaden om Filippas graviditet

När Filippa hade gått ut med sin graviditet började spekulationerna direkt om det kunde vara ex-pojkvännen Anis som var pappa till barnet. Nu bryter han för första gången tystnaden om exets graviditet.

– För er som inte vet var jag förut tillsammans med en tjej som heter Filippa, jättefin tjej. Vi gjorde slut för över ett år sedan. Vi har varit kompisar sedan dess, vi är cool. Och hon är gravid nu och folk bara antar av någon anledning att det är jag som är pappa. Och så är inte fallet. Och det är egentligen det enda jag vill säga om det, för det här har ingenting med mig att göra, berättar Anis i en video på Youtube.

Vidare berättar han att frågorna bara väller in och att folk stannar honom på stan för att få svaret på om han är pappa till barnet.

– Jag får 100 meddelanden om dagen om det och jag förstår ju vart det kommer ifrån, men som sagt det var över ett år sedan vi gjorde slut och det enda jag önskar henne är all lycka. Jag har ingenting ont att säga om henne över huvudtaget.

FOTO: Youtube/Instagram

Annons