LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Succén är tillbaka: Här är Bianca säsong två

17 feb, 2023 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är tillbaka med sin alldeles egna talkshow Bianca för säsong två.
Här är allt vi vet om den nya säsongen!
Annons
Bianca Ingrosso bekräftar nya dejten: ”Jag har panik”Brand logo
Bianca Ingrosso bekräftar nya dejten: ”Jag har panik”

I fjolår överraskade profilen Bianca Ingrosso, 28, med nyheten om att hon skulle driva sin alldeles egna talkshow, Bianca.

Showen fick över en halv miljon tittare under premiärkvällen, och därmed gjorde Kanal 5 sin bästa premiärhelg på hela 15 år.

Bianca Ingrossos egna talkshow Bianca

Talkshowen blev minst sagt en stor succé, med svenska kändisar som bland andra artisten Magnus Uggla, 68, och skådespelaren Fares Fares, 49. Men även med internationella kändisar, som chockade vissa. Däribland amerikanska skådespelaren och tidigare fotbollsspelaren Dwayne ”The Rock” Johnson, 50.

Till skillnad från andra talkshows är Bianca ett väldigt lätt, humoristiskt och framförallt avskalat program. Gästerna får frågor så som ”vad tycker du är skönt i sängen?”, och ämnen som kan vara tabu för andra diskuteras frispråkigt på Bianca.

– Jag ser fram emot att bjuda in spännande namn från Sverige och hela världen och ställa frågor som jag tror att både jag och tittarna är lite extra nyfikna på, sa Bianca då i ett pressmeddelande inför premiären av programmet.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso inspelning av avsnitt 14 av talkshow Bianca.

Bianca Ingrosso tillbaka med säsong 2 av Bianca

Snart är det dags igen, söndag den 12 mars är Bianca tillbaka med säsong två.

Annons

Den stora skillnaden i år kommer vara att programmet nu mera endast sänds en gång i veckan, och det är på söndagar. Till skillnad från fjolåret då det var fredagar och lördagar som stod på schemat.

Även tiden har ändrats, istället för klockan 22:00 sänds det nu mera klockan 21:00.

Med det sagt kommer även avsnitten för säsongen att halveras. I första säsongen släpptes det totalt 16 avsnitt, men säsong två kommer endast hålla igång i åtta avsnitt.

Vilka gäster kommer att medverka i Bianca?

Än så länge är gästlistan för säsong två inte släppt. Däremot är det utlovat att både svenska och internationella gäster kommer att medverka även i år.

– Kommande säsong kommer vara ännu större, modigare och roligare – en maxad 2.0 version med extra allt helt enkelt, lovar Bianca i ett pressmeddelande.

Var kan jag se talkshowen Bianca?

Showen kan du se på Kanal 5 och Discovery+.

Hur kan jag se Bianca live?

Än så länge har biljetterna för att sitta i publiken vid inspelningarna inte släppts, men vad vi vet från förra året är att biljetterna var kostnadsfria och sålde ut snabbt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons