LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Filippa och Fredrik Reinfeldts dotter Ebba har vuxit upp – så ser hon ut idag

23 maj, 2021 
Fredrik Reinfeldt, Filippa Reinfeldt, Ebba Reinfeldt
Fredrik Reinfeldt har tre barn ihop med ex-hustrun Filippa Reinfeldt. Nu har deras yngsta barn, dottern Ebba vuxit upp och så här ser hon ut idag!
Annons
Se när statsminister Stefan Löfven får sin första vaccinspruta mot covid-19Brand logo
Se när statsminister Stefan Löfven får sin första vaccinspruta mot covid-19

Fredrik Reinfeldt, 55, och Filippa Reinfeldt, 53, var ett av Sveriges kändaste par och under Fredriks tid som statsminister var de ständigt i hetluften.

Ex-makarna var gifta i över 20 år, men plötsligt kom beskedet som chockade hela Sverige – den berömda duon hade bestämt sig för att gå skilda vägar. Åtta år har nu gått sedan den omtalade separationen och idag har de en fin relation till varandra.

Faktum är att Filippa är god vän med Fredriks släkt och även relationen till ex-maken verkar det inte vara några problem med. På Fredriks boksläpp 2015 var nämligen Filippa på plats och stöttade sin ex-make.

Men något som givetvis binder ex-paret till varandra är de gemensamma barnen. Tillsammans har de sönerna Gustav, 28, och Erik, 25, och dottern Ebba, 21.

Fredrik Reinfeldts kärlekssaga med Roberta Alenius

En tid efter skilsmässan från Filippa så fann Fredrik kärleken på nytt. Denna gång i statsministerns dåvarande presschef Roberta Alenius, 42. Först verkade det bara som att det var vänskap mellan duon, men efter en skidresa i Alperna så slog det gnistor mellan paret!

Annons

– Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år. Det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastisk kvinna, sa Fredrik då till Expressen.

Två år senare kom den glada nyheten att Roberta var gravid och deras vänskap hade vid det här laget gått över till en riktig kärleksrelation. Den 2 maj föddes parets första gemensamma barn, en dotter som kom att döpas till Alessia, 4.

Några som var snabba med att skicka grattis till den nyfödda bebisen var storasyskonen Erik och Ebba. Faktum är att det var Erik som avslöjade det stora glädjebeskedet genom ett inlägg på Instagram.

"2:a maj, 2a syrran" skrev han då.

Ebba kommenterade då bilden om sin lillasyster med ett rött hjärta.

Så ser Ebba Reinfeldt ut idag

Det skiljer hela 17 år mellan Ebba och Alessia så det betyder att Ebba har vuxit upp och hunnit fylla 21 år, dagen till ära. Mamma Filippa har nu valt att lägga upp en bild på Ebba samtidigt som hon gratulerar med dagen.

Enligt folkbokföringen så bor Ebba fortfarande hemma, kanske främst hos sin mamma eftersom det är där hon är skriven. På Instagram heter hon ebbareinfeldt, men av hennes privata konto att döma är hon inte lika mycket för att stå i rampljuset som hennes pappa.

Så här ser Ebba ut idag!

Ebba har vuxit upp.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons