LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bebislycka! Fredrik Reinfeldt pappa igen

02 maj, 2017 
Lina Linnros
På tisdagen föddes en liten flicka – Fredrik Reinfeldt och Roberta Alenius första barn tillsammans.
Annons

Före detta statsministern Fredrik Reinfeldt, 51, och kärleken Roberta Alenius, 38, har blivit föräldrar.

“Fredrik och jag har fått en dotter i dag. Hon är 50 centimeter och väger 3,1 kilo. Vi mår alla väldigt bra och är tacksamma för den fina hjälp vi har fått av personalen”, skriver Roberta Alenius i ett sms till TT.

På sin Instagram har Roberta delat med sig av bebislyckan:

“Idag kom hon ut med ett fniss och ett illvrål. Nu håller hon pappas lillfinger och ser lycklig ut. Vi är så tacksamma!”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Dottern är Robertas första och Fredriks fjärde. Med exfrun Filippa Reinfeldt, 49, har den före detta statsministern tre barn, Gustaf, 24, Erik, 22, och Ebba, 16. Paret skilde sig 2013 och i februari 2015 bekräftade Fredrik att han åter funnit kärleken i sin tidigare presschef Roberta.

– Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år, det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastiskt kvinna, skrev han då i ett sms till Expressen.

Även Fredriks son Erik har delat en bild på sin lillasyster på sin Instagram:

https://www.instagram.com/p/BTmLVgfjFD4/

Foto: IBL

Annons