Bondeparets bebislycka: "En perfekt lillebror"

"Bonde söker fru"-deltagaren Fredrik Holm och hans kärlek Therese Hall har fått sin tredje son: "Stolta föräldrar och stolta storebröder till en perfekt lillebror".

Från att vara singel och ensam på en stor bondgård till sambo och tre barn på fem år. Ibland går livet snabbt, det kan nog Fredrik Holm, 29, intyga.

Fredrik var en av bönderna i “Bonde söker fru” under 2011. Där träffade han Therese Hall, 29, och de föll pladask för varandra. Direkt efter programet flyttade Therese in och snabbt inpå fick de sönerna Algot, 4, och Olle, 2.

Den 28 april kl 12.44 valde deras tredje son att komma till världen:

“Igår den 28 april kl 12.44 välkomnade vi vår tredje guldklimp till världen. Stolta föräldrar och stolta storebröder till en perfekt lillebror. Namn är ännu oklart, Olle tycker Olle eller Åsa, Algot tycker Bambi och jag och Fredrik försöker enas om något lite mer passande”, skriver Therese på sin Instagram.

Att det blev en till son är ett “vinnande koncept” enligt Fredrik själv:

– Ja, det kan gå så ibland, alla är tre väl mer eller mindre oplanerade, de är ju inte mindre önskade för det. Vi kör med ungefär två års mellanrum, det har varit ett vinnande koncept hittills. Men en flicka verkar onödigt, nu behöver man inte byta kläder och annat, sa Fredrik Holm till Nöjesbladet.

Lillebror som ännu inte har ett namn har redan fått ta provtur i vagnen. Något som mamma Therese också delade med sig av på Instagram.

LÄS OCKSÅ: SVT profilen Malins Olssons bebislycka: ”Äntligen här”

Foto: Instagram, IBL