SVT profilen Malins Olssons bebislycka: "Äntligen här"

Malin Olsson och Simon Peyron har fått sitt första barn. Nu skriver hon om lyckan på Instagram och visar upp en bild på familjens lilla skatt.

SVT programledaren Malin Olsson, 35, publicerade i november ett inlägg på sin Instagram där hon “outade” att hon var gravid.

“Wohoo…Nu släpper vi ut “kulan” i rampljuset!!! Vi ska bli mammi & pappi”, skrev hon då. 

Pappan till bebisen är Outriggers-sångaren Simon Peyron, 23. Nu har alltså bebisen kommit och SVT-profilens lycka gick inte att miste om.

“I måndags morse medan vårregnet smattrade mot fönstret på Lunds förlossning damp hon in i våra liv med dunder och brak…vår blonda “lilla” krigare på 2750 gram och 50 cm”, skriver Malin Olsson på Instagram.

Hon publicerade en samtidigt en bild på sig själv och Simon Peyron som håller deras lilla dotter i famnen.

“Känslorna går inte att beskriva med ord bara med våra hjärtans varma, rusande slag. Vi älskar dig vår skatt!”, skriver Olsson även till bilden.

Hon använder sig även av taggar som “hjärtat svämmar över” och “det vackraste jag sett”. Något namn har de dock inte tillkännagett än.

Redan i höstas berättade Malin om sin lycka över att bli mamma.

– Vi är helt överlyckliga och superglada att vi kommer att få ett litet barn, sa hon då i Aftonbladet.

Men graviditeten har inte bara varit solsken. I februari skrev Malin om att hon akut behövde åka in till sjukhuset för blödningar:

”Förra veckan beskrivs väl bäst med detta face… 1: åka ambulans till förlossningsavdelningen pga blödning. OBS: Allt är bra!!!!”, skriver hon då på sin Instagram.

Vi på Hänt önskar grattis till de nyblivna föräldrarna!

LÄS OCKSÅ: Därför tvingades Malin Olsson avslöja gravidnyheten

FOTO: Ibl, Instagram

Senaste nytt