Därför tvingades Malin Olsson avslöja gravidnyheten

Malin Olsson och Simon Peyron avslöjade i november att de väntade sitt första barn. Och än så länge har graviditeten fortlöpt oförskämt bra.

Det var i slutet på november som SVT-profilen Malin Olsson, 34, och sambon Simon Peyron, 22, avslöjade att de väntar sitt första barn tillsammans.

När Hänt springer på Malin och vännen Mersina Karlsson på galapremiären av “101-åringen som rymde från notan och försvann” passar vi på att gratulera.

– Tack så jättemycket! I slutet av april är det dags, utbrister Malin och förklarar glatt att Mersina är den vän som hon delade nyheten med först.

– Det var ganska tidigt. Vi skulle till Palma och våra resor brukar alltid bli party-och-festresor, så jag blev ju tvungen att berätta att det kanske inte blir så himla mycket festande… för min del i alla fall, skrattar hon innan hon tillägger:

– Nu får hon stå med mig på röda mattan medan jag famlar och undrar hur jag ska stå, skrattar Malin och lägger händerna om babybulan.

– Det är ju lika bra att framhäva den nu när den är på väg ut.

Malin kom på premiären tillsammans med vännen Mersina Karlsson.

Har du tränat på att posera med magen framför spegeln?

– Nä… eller ja, jag kan ha tittat lite. Men att titta på sig själv i spegeln gör jag ju hela tiden nu för det är så fascinerande!

Än så länge har graviditeten fortlöpt utan några som helst bekymmer.

– Det känns nästan oförskämt bra. Lite som att man får dåligt samvete för alla som har haft en lite jobbig graviditet. och så glider jag in på en räkmacka här, berättar hon för Hänt.

Men SVT-profilen är medveten om att det kan vända när som helst.

– Det är ju inte över än, så man vet ju aldrig vad som händer, jag kan ju få foglossning från helvetet sen, det vet jag inte. Men det hoppas jag verkligen inte, skattar hon.

Detta blir Malin och Simons första barn tillsammans, och de förväntansfulla föräldrarna har inte kunnat hålla sig från att ta reda på om det blir en pojke eller flicka.

– Men det håller jag hemligt, ler hon mystiskt men tillägger att när det kommer till namn har hon en klar bild av vad hon är ute efter.

– Jag gillar lite udda namn, men även gamla. Men så finns det ett namn som har följt med mig i väldigt många år, som jag alltid tänkt att blir det en bäbis av det könet så blir det det namnet, säger hon med hemlighetsfull blick.

Då Hänt önskar henne all lycka kan hon inte låta bli att hojta till:

– Tack! Nu ska det bli riktigt skönt att sätta sig i den där biostolen!

Foto: IBL

Senaste nytt