Bonde-Ellinor bryter tystnaden om relationen till Filip – 5 månader efter uppbrottet

Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson

Filip Nilsson och Ellinor Eke-Göransson fann varandra under fjolårets Bonde söker fru.
Relationen sprack ett år senare.
Så är relationen mellan ex-paret idag – fem månader efter uppbrottet.
Kärlek åt alla: Här går allt fel under bondens första dejt – se klippet här
0:33

Efter reklamen: Kärlek åt alla: Här går allt fel under bondens första dejt – se klippet här

(0:33)

Slå på ljud

Filip Nilsson, 28, var en av bönderna i fjolårets säsong av Bonde söker fru som ställde upp i hopp om att finna den stora kärleken att dela sitt liv på gården med.

Och efter att sommarens inspelningar var över var det precis vad han trodde att han hade gjort – faktiskt både en och två gånger. I slutvalet så var det Lina Larsson, 28, som stod sist kvar och tittaren fick se paret tillbringa en romantisk helg tillsammans. Men relationen tog slut efter bara några veckor.

I det absolut sista avsnittet som sändes fick tittaren istället bekräftat att Ellinor Eke-Göransson, 29, som också var en av brevskrivarna hade flyttat in på gården och att hon och Filip hittat tillbaka till varandra.

Paret såg otroligt förälskade ut – men inte heller denna kärlekssaga hade ett lyckligt slut. Efter att ha spenderat ett år tillsammans meddelade Ellinor på sin Instagram att de valt att gå skilda vägar.

Ellinors spontana flytt till Stockholm

Efter Ellinor och Filips uppbrott i maj har hon behövt ställa om från livet på gården där hon bodde tillsammans med Filip. Hon har bland annat varit på andra sidan jorden och jobbat med inspelningarna av Robinson.

När hon sedan anlände till Sverige igen beslöt hon sig för en nystart och har nyligen tagit sitt pick och pack och flyttat till Stockholm. Ursprungligen är hon från Skåne.

”Dags för en nystart. Idag går flyttlasset lite spontant tillbaka till Stockholm! Är glad över att ni är så många som vill hänga med här. Firade min sista dag hemma i Skåne med en sväng över till vårt grannland” , skrev hon på sin Instagram.

Så är Ellinor och Filips relation till varandra idag

Sedan nyheten om uppbrottet som kom så plötsligt har frågorna varit många från följarna. Ellinor har däremot varit väldigt sparsam med vad hon delat med sig av och har flera gånger markerat att det inte är något hon vill prata om.

Men ändå fortsätter frågorna att trilla in. I veckan under en frågestund på Instagram avslöjar hon för första gången hur ex-parets relation är till varandra idag – fem månader efter uppbrottet.

– Vi har ingen kontakt idag, det kommer vi aldrig ha. Vi försöker att lämna det där och jag är trött på det. Jag vill gå vidare, och det hade ni också velat om ni var jag, säger Ellinor i klippet på Instagram.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN