Bonde-Ellinor ryter ifrån – efter spekulationerna om Filip

Bonde-Ellinor

Bonde söker fru-profilerna Ellinor och Filip såg ut att ha en lovande framtid tillsammans.
I våras kom beskedet att de valt att gå skilda vägar.
Nu ryter Bonde-Ellinor ifrån efter följarnas spekulationer.
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021
1:04

Efter reklamen: Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

(1:04)

Slå på ljud

Vi känner henne som den älskvärda deltagare från Bonde söker fru. I programmet fann hon kärleken, i alla fall till en början. Men ibland blir det inte som man tänkt sig och Ellinor Eke Göransson, 27, och hennes bonde Filip Nilsson, 27, är idag inte längre ett par.

Under Bonde söker fru 2021, var deltagarna Ellinore och Filip med. Ellinor blev en favorit hos tittarna men blev hemskickad av Filip under programmet. Det var inte förens efter programmet som de två fann varandra.

Ellinor flyttade efter programmet till Filips gård i Strömsholm där den söta labradoren, Pluto, befann sig. Hunden tillhör Filip men Ellinor blev snabbt fäst vid hunden. Hon berättar på sin Instagram i en frågestund att hon saknar Pluto.

– Självklart saknar jag min vapendragare pluto, väldigt mycket.

Spekulationerna från följarna besvaras

Ellinor är som många vet, väldigt aktiv på sociala medier, bland annat Instagram. Hon delade med sig av tiden med Filip och äventyren de upplevde tillsammans.

Men efter uppbrottet delar hon med sig av de äventyr som hon gör på egen hand. På hennes Instagram kunde vi, i somras, ta del av flera bilder på härliga stränder och varmare breddgrader.

Men flera spekulationer från följare om varför den före detta Bonde söker fru deltagare befann sig utomlands, klargjordes av Ellinor på hennes Instagram.

”Vill bara förtydliga att jag är utomlands för jobb - ska alltså INTE vara med i något tv-program”, skrev hon på sin Instagram vid tillfället.

Men det är inte bara dessa spekulationer från Ellinors följare som väcker känslor. En svart hund, precis som Filips söta Pluto, syntes i Ellinors Instagram igår. Kan det vara Pluto?

Är deltagarna ett par igen?

I Ellinors senaste Instagram händelse kan vi se en svart hund som många följare verkar tro är Pluto. Kan det vara så att paret delar vårdnaden om hunden eller att hon och Filip har börjat ses igen?

Ellinor kramar sin hund.

Ellinor kramar sin hund.

FOTO: INSTAGRAM

Ellinor beskriver på Instagram att det inte är Pluto och att hon och Filip inte har delad vårdnad om hunden. Utan att hennes familj nämligen också har en svart labrador.

”... och nej, vi har inte delad vårdnad om hunden. Det är inte Pluto som är med på mina bilder längre!”, skriver Ellinor nu på Instagram.

Ellinor Eke om hunden.

Ellinor Eke om hunden.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN