Felix Herngrens hemliga namnbyte – det hette han förut

Felix Herngren

Solsidan-profilen Felix Herngren är känd med just det namnet - Felix Herngren.
Men sanningen är att han från början egentligen hette något helt annat. Nu avslöjar Carina Berg vilket namn han föddes med.
Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyte
Slå på ljud

Felix Herngren är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har genom åren varit med och skapat riktiga succéserier som Bonusfamiljen och Solsidan. Förutom att själva vara med och spela en av huvudrollerna i Solsidan har han också skrivit manus, regisserat och producerat, vilket även gäller när det kommer till filmerna Varannan vecka och Vuxna människor.

Men det inte många vet är att Felix egentligen har hetat något helt annat. I Carina Berg och Carolina Gynnings podd Gynning & Berg - hittar sig själva avslöjar den berömda duon nu vad Felix egentligen hette från början.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så är Felix Herngrens familjeliv

Men det är inte bara när det kommer till karriären som Felix har fullt upp. Vid sidan av jobbet har han även en väldigt stor familj. Skådespelaren har nämligen sex biologiska barn som han har fått båda från ett tidigare äktenskap och sitt nuvarande.

Felix var nämligen gift med Jenny Myrberg och tillsammans hann de få barnen Fanny, Vera, och Leo. Men 13 år senare bestämde de sig för att gå skilda vägar och strax därefter gifte han sig med sin nya kärlek Clara Herngren. Idag har även de barnen Bill, Iris och Lisa tillsammans.

Felix Herngrens okända namnbyte – det hette han egentligen

Det är när Carina och Carolina kommer in på namnförslag till barn som Carina droppar den stora bomben att Felix Herngren egentligen föddes med ett annat namn. Carolina är nämligen höggravid och när de pratar om vad hon vill döpa sin dotter reflekterar de över hur konstigt det egentligen är att man bara väljer namn till någon som inte har fått en chans att säga vad hen tycker om namnet.

– Det är aggressivt att bara välja ett namn och bara säga det att "du heter det här", säger Carina innan hon fortsätter:

– Jag har ju kompisar som har bytt namn i vuxen ålder. Det måst vara knepigt.

Carolina berättar då att hennes dotter Adele har velat byta namn hela sitt liv vilket får Carina att droppa den stora bomben:

– Ja, Felix Herngren hette ju Tobias.

Och nyheten får Carolina att hamna i chock.

– Det gjorde han ju inte? Hur vet du det?, frågar hon då varpå Carina bestämt svarar:

– Joo Tobbe! För han har berättat det.

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönens privata beslut efter turbulenta tiden med Paolo

LÄS OCKSÅ: Därför försvann Björn Hellberg helt efter succén i På spåret

FRÅN FÖRSTASIDAN