ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Felix Herngren avslöjar sin okända kamp bakom kulisserna – ”Det är fruktansvärt”

20 maj, 2022 
MASKED SINGER 2022, FELIX HERNGREN
Felix Herngren är en av huvudpersonerna i Masked singer och vecka efter vecka ska han försöka gissa rätt på vilka det är som gömmer sig under maskerna.
Men nu berättar Felix för Hänt om en okänd nackdel som juryn har...
Annons
Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"Brand logo
Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"

En ny säsong av Masked singer är i full gång på TV4 och gissningsleken är stor kring vilka det egentligen är som gömmer sig bakom maskerna.

Hittills har vi fått se allt ifrån Yohio i Sjöjungfrun till Peter Magnusson i Riddaren och nu är det faktiskt inte särskilt många figurer som återstår i tävlingen. Dessutom är det väldigt få som vet om alla hemligheter i Masked singer, så pass få att inte ens programledaren David Hellenius vet svaren.

MASKED SINGER 2022
Felix och gänget i Masked singer.

Precis som förra året är panelen på plats i studion, som består av Felix Herngren, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren. När Hänt träffar Felix på röda mattan inför RIA-galan berättar han dock om en nackdel som han har...

Annons

Felix Herngren om nackdelen i Masked singer

Det handlar nämligen om sinnet för hörsel.

– Jag har alltid hört lite dåligt, jag är 55. Min doktor sa till mig att jag har såhär barnstorlek på örongångarna, så det är en kombination av väldigt gammal och ett barn, kan man säga, förklarar Felix för Hänt.

Detta för oss såklart direkt in på Masked singer. Hur funkar det egentligen för Felix i en tävling som går ut på att känna igen sångröster?

– Ja, det har du väl märkt, hehe det är omöjligt ibland, säger Felix och skrattar.

Men utmaningen tar inte slut där. Nu avslöjar Felix att juryn har helt andra förutsättningar än vad tittarna har hemma i tv-soffan.

– Nej men jag ska också säga att vi har väldigt dåligt ljud uppe i panelen, vi har det. Det är fruktansvärt, säger han till Hänt.

Så det är ännu svårare för er än för tittarna?

– Mycket svårare! Alltså när jag sitter hemma i soffan och ser programmet sedan så är det väldigt enkelt. Också i för sig för att jag då vet svaren, men det är en enorm ljudskillnad för oss, säger Felix och fortsätter:

– Sedan är ju Nour och Måns och Pernilla så tjafsiga också, så man blir störd av dem helt enkelt. Jag behöver lite fokus framåt.

Felix är just nu aktuell med flera olika tv-produktioner. Bland annat är det han som ligger bakom Bonusfamiljen, där säsong 4 just nu trendar på Netflix. Han håller även på med långfilmen Bonusfamiljen och samtidigt håller han på och jobbar på en ny säsong av Solsidan.

FOTO: TV4

Annons