LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Felicia Jarténs första ord om bebislyckan med Axel Pileby

05 jun, 2021 
AvLovisa Ström
Axel Pileby & Felicia Jartén
Fyra dagar har gått sedan Axel Pileby och flickvännen Felicia Jartén blev föräldrar till en liten bebis.
Nu visar Felicia upp dottern för första gången – samt berättar om den stora lyckan.
Annons
7 svenska barnskådisar – då och nuBrand logo
7 svenska barnskådisar – då och nu

Axel Pileby har blivit en uppskattad sidekick i TV4-programmet Efter fem. I programpunkten Sverigesvepet brukar han ta med tittarna på en resa runtom i Sverige där han presenterar unika spaningar som hänt under dagen eller veckan, och där kan det handla om allt ifrån nya trender på sociala medier till sockstjälande husdjur. Men tidigare i veckan hände det något utöver det vanliga. Axel och flickvännen Felica Jartén blev nämligen föräldrar till en liten dotter. I Efter fem berättade Tilde de Paula och Henrik Alsterdal om den glädjande nyheten.

– Idag är det ingen vanlig dag för idag är vi lite extra glada här på Efter fem, sa Tilde då innan Henrik fyllde i:

– Alltså Axel, vår kompis, har blivit pappa! Det är ju sjukt stort!

Och Tilde höll med:

– Det är fantastiskt roligt. Och inte bara Axel. Felicia har blivit mamma också. Och vi har den stora glädjen att gratulera hela den nybildade familjen. Hon är söt som socker, sa hon.

Annons

Så berättade Axel Pileby och Felica Jartén om bebislyckan för familjen

Tillsammans med Filippa Jartén och Sandra Bennerdt har Felicia podcasten Tre liv med diabetes, och där berättade hon tidigare hur hon och Axel avslöjade för sina nära och kära att de faktiskt väntade barn.

– Filippa och våran mamma och pappa fick veta det lite tidigare då. Så då hade jag och min kille skrivit i tre stycken kuvert. Då hade vi allihopa käkat middag ihop som vanligt, och så sa vi att vi behövde hjälp med nånting. Vi har också diskuterat köksrenovering och sådär, så vi ville få det lite att låta som att vi behövde hjälp med det nu framöver. Vi sa också att vi verkligen hoppades att de ställer upp, för det här går inte riktigt att ta tillbaks, berättade hon då innan hon fortsatte:

– Innan vi berättar vad det är så får ni en muta så att ni inte kan säga nej. Och i de här kuverten stod det moster på ditt Filippa, och mormor och morfar på mammas och pappas.

Annons

Felicia Jarténs första ord om bebislyckan med Axel Pileby

Och fyra dagar har nu gått sedan den efterlängtade bebisen kom till jorden, och på Instagram visar Felicia nu upp henne för första gången. Under en bild på dottern skriver hon:

”Min finaste bild!”

Och i kommentarsfältet väller det in massa kärlek och gratulationer.

”Grattis grattis fina fina ni! Så himla söt liten tjej”, skriver bland annat en person.

”Men herregud så söt! Stort grattis”, skriver en annan.

Annons