Farmen-Cissi avslöjar fusket under inspelningen: ”Tjatar till sig”

FARMEN 2022

Cissi vann Farmen 2022 efter en rafflande final mot Helené. Men nu kan Farmen-vinnaren avslöja ett och annat om vad som egentligen hände på gården och det rör sig om en hel del fusk.
0:44

Efter reklamen: Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022

(0:44)

Farmen 2022 är avgjort och det blev ingen mindre än Cecilia "Cissi" Ahlborg, 39, som kammade hem vinsten! I vanlig ordning är det inte bara äran som står på spel utan även en pris-summa på en halv miljon kronor!

Cissi är mamma och i programmet berättade hon att hon nu kommer kunna sätta guldkant på tillvaron och unna sig själv och barnen några riktigt fina saker.

Cissi stod mot Helené Fransson, 26, i finalen och det blev minst sagt händelserikt. Den rafflande finalen började med en kunskapskamp, som Helené vann. Sedan skulle man måtta upp mjölk och den kampen vann Cissi. Så utgångsläget inför det allra sista momentet var väldigt jämnt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Farmen-Cissi om Helenés skada i finalen

I det sista momentet rörde det sig om att visa sin fysiska kompetens och styrka. Finalisterna skulle då hugga itu en stock och det var då som det olyckliga inträffade. Helené råkade nämligen hugga så att hennes hand kom i kläm mellan stocken och säkerhetsstället.

Skadan blev ännu värre för Helené med tanke på att hon hade en förlovningsring på fingret som skar in och det ska ha gjort väldigt ont. Cissi har tidigare berättat för Hänt om hur det var från hennes synvinkel när Helené gjorde illa sig.

– Jag kommer ihåg kunskapen och mjölkningen, men den fysiska kampen… jag var så slut i kroppen så det blev bara blackout. Tankarna efteråt är absolut att det känns skitdumt att Helené gjorde illa sig, för jag uppfattade verkligen inte det där och då under kampen. I det läget kanske vi skulle ha brutit, sa Cissi till Hänt och fortsatte:

– Jag kan inte ens tänka mig smärtan. Att hon ändå fortsatte är ju helt jävla makalöst. Jag hade gett upp i det läget.

FARMEN 2022

Ett moment i den fysiska delen var att såga.

FOTO: TV4
Därför får Pennys barn inte titta på Youtube

Farmen-Cissi om fusken på Farmen 2022

Men produktionen valde helt enkelt att inte avbryta finalen och tävlingen fortsatte och efter hårt huggande kunde Cissi hugga itu stocken och vinsten var ett faktum. Att Cissi är en värdig vinnare är med andra ord något som är säkert, speciellt med tanke på att hon inte har fuskat.

I en intervju med Aftonbladet berättar hon nu om fusken som skedde på gården och att det inte ska ha varit speciellt schysst alla gånger.

– Folk stjäl mat. Så fort det finns lite extra är det alltid någon som tar. De med nikotinberoende tjatar till sig snus och choklad, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Det var en arbetare på plats som hjälpte till med elektriciteten, och ja, de såg väl en snusdosa där och tjatade till sig.

Mikael Sandström om framtiden i Nyhetsmorgon

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!