LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför får Penny Parneviks barn Atticus och Pebble inte titta på Youtube

22 mar, 2022 
Penny Parnevik
Penny Parnevik och maken Douglas Murray har två barn, Atticus och Pebble.
Men det finns en sak som Pennys barn inte får göra.
Nu avslöjar hon vad det gäller.
Annons
Svenska kändisar som fått barn 2021Brand logo
Svenska kändisar som fått barn 2021

Penny Parnevik, 24, slog igenom för flera år sedan i tv-serien Parneviks på TV3 tillsammans med föräldrarna Mia och Jesper Parnevik samt syskonen Peg, Philippa och Phoenix Parnevik.

Penny bor sedan en lång tid tillbaka i Stockholm med sin make Douglas Murray och deras två barn, Atticus och Pebble. Nu berättar hon i en personlig video på Youtube varför hennes barn inte får använda plattformen.

Penny Parnevik om småbarnsåren med Douglas

Tidigare drev Penny den framgångsrika podcasten Pillowtalk tillsammans med sin syster Peg. Under hösten gick sista avsnittet av stapeln. Systrarna har ofta hyllats för sin öppenhet och ärlighet när det kommer till relationer och ungdomsliv.

Annons

Under fjolåret berättade bland annat Penny öppenhjärtigt om bilden av henne på sociala medier och poängterade att allt inte är som det ser ut att vara.

– Många kommer fram till mig och säger att det är så härligt att jag är så genuin på min Instagram. Och jag bara: ”är jag? Fan vad nice!” Men sen insåg jag att jag nog är det till en viss del, men kanske inte riktigt alls på ett sätt också, berättade Penny i podden.

Hon förklarade att även hon och Douglas bråkar, även om det inte verkar så.

– Oftast lägger jag upp väldigt mysiga bilder på mig och Douglas och de stunderna är ju väldigt genuina och jättemysiga. Sen vill jag bara vara väldigt tydlig med att i alla relationer, och specifikt när man har småbarn så bråkar man. Vi bråkar också och har de här tjafsen om småsakerna. Det känns som något jag inte har varit så transparent med i mina sociala kanaler.

Parets barn Atticus och Pebble får inte titta på Youtube

Det är när Penny Parnevik berättar om familjens morgonrutiner som hon kommer in på att barnen inte får kolla på Youtube – detta på grund av att konstiga grejer kan dyka upp i reklamer förklarar hon.

Istället har hon Youtube-kids.

– Vi brukar kolla lite tecknat på morgonen och jag har laddat ner Youtube-kids, vilket är ett bra tips. Då finns det inte reklam. Jag gillar inte när mina barn kollar på Youtube för ett jag tycker att de hamnar in på konstiga saker och två jag gillar inte när de inte kollar på massa reklam.

FOTO: TT

Annons