Mia Parnevik i tårar efter känslosamma erkännandet om dottern Penny

PENNY PARNEVIK, MIA PARNEVIK

Mia Parnevik har en otroligt nära relation till sina barn och nu blir hon rörd till tårar efter dottern Pennys starka ord.
”Vilken förebild att ha Mia Parnevik som mamma!”, skriver Penny.
0:49

Efter reklamen: Mia Parneviks tårar efter avslöjandet om familjen: ”Ville inte leva”

(0:49)

Familjen Parnevik är en av Sveriges mest omtyckta och populära familjer. Många svenskar följer dagligen deras liv och det händer en hel del.

För Mia Parnevik, 54, och maken Jesper Parnevik, 56, har det varit mycket spekulationer kring deras boendesituation. Men nyligen kom beskedet att de lagt vantarna på ett vackert hus i Florida.

Även döttrarna Peg Parnevik, 26, och Penny Parnevik, 25, har haft fullt upp de senaste åren. Penny har blivit tvåbarnsmamma och Peg är högaktuell med ny musik.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mia Parnevik är en av deltagarna i Let's dance 2022

Mia är just nu även aktuell i tv-rutan, nämligen i TV4:s succé-program Let's dance. Familjen har en stark koppling till programmet då även Penny tidigare ställt upp i tävlingen och förra året blev Peg förknippad med programmet.

Förra året var Peg tillsammans med Filip Lamprecht, 24, som vann hela Let's dance 2021. Även om fokus skulle ligga på honom så riktades många blickar mot Peg. Det spekulerades då om att Filip och hans danspartner Linn Hegdal, 26, skulle vara mer än vänner.

Det hela resulterade i att Peg mådde riktigt dåligt av alla rykten och till slut tog hon och Filip beslutet att det var bäst att gå skilda vägar. Filip har tidigare berättat att han inte tyckte att det var rätt att Peg behövde ta emot så mycket kritik.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt. Det är ju min upplevelse och mitt val, sa Filip i radioprogrammet P4 Extra.

Tittarnas ilska efter TV4:s ändring för Farmen

Mia i tårar efter erkännandet om dottern Penny

Men nu är det alltså mamma Mia som ställer upp i tävlingen och Peg är väldigt glad för sin mammas skull.

”Det där är min mamma! Jag är redan så stolt över dig”, skrev Peg på sin Instagram story.

Även Penny är glad för sin mammas skull och Mia har en otroligt nära relation till alla barnen. Med Penny gör hon även många samarbeten och nu kan vi se dem i den nya reklamen för klädmärket Cubus.

Penny har nu valt att lägga upp filmen på sitt Instagram-konto.

– Mamma är en väldigt kärleksfull mamma. Om man säger "jag älskar dig mamma" så säger hon "jag älskar dig ALLTID mer" och man vinner aldrig det argumentet, förklarar Penny i videon.

I reklamfilmen blir Mia så rörd över att se sin vackra dotter och det blir svårt för henne att hålla tårarna tillbaka.

– Jag är väldigt stolt och tacksam över henne. Hon är alltid sig själv, mest hela tiden. Usch nu blev jag alldeles tårögd, säger Mia i klippet och harklar sig.

FOTO: Cornelia Nordström/EXP/TT, Charlotte Brunzell/TT

SENASTE NYTT!