LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Viktor jobbar med barn – föräldrarnas reaktioner efter programmet

18 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Farmen-Viktor
Farmens egna charmör Viktor Bergström har varit en stor snackis under årets upplaga av programmet.
Till vardags jobbar han som fritidspedagog – nu berättar han om responsen från föräldrarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tora avslöjar relationen till Viktor och Sebastian: ”Lurad”Brand logo
Farmen-Tora avslöjar relationen till Viktor och Sebastian: ”Lurad”

Farmen 2023 börjar lida mot sitt slut. Säsongen har minst sagt varit händelserik och bjudit på både det ena och det andra. En av deltagarna som varit en snackis sedan dag ett är Viktor Bergström, 28, som har stått bakom många av årets stora händelser i programmet.

Det har varit en hel del snack kring Viktors relation till tjejerna i programmet, då han varit en riktig charmör och fått de flesta tjejerna i programmet på fall.

Viktor Bergström om flörtandet med Anna Brolin i Farmen 2023

Men det är inte bara deltagarna som Viktor har flörtat hejvilt med, han har även varit ute efter programledaren Anna Brolin, 42. I en tidigare intervju med Hänt har Viktor själv berättat om sitt försök med Anna.

– Anna är väldigt professionell och alltså en grym tjej på alla sätt, det finns ingenting dumt att säga om Anna. Hon gjorde ju också Farmen rolig, vi hade ju skitkul jag och Anna. Det var ju mycket flörtande från min sida då och hon tyckte väl det var lite roligt, men vi hade kul och ja hon är fantastisk, sa han då.

Annons

Han tillade:

– Men alltså jag och Anna, det är ingenting så heller. Vi hade kul och att jag flörtade lite och att det blev så stor grej är ju också roligt och alla deltagarna sa "kör på" och Anna tyckte det var kul. Anna är en grym tjej, hon är väldigt bra. Man ser ju att hon skrattar av det jag säger, hon blir ju också lite fnittrig och så.

Farmen-Viktor om responsen från föräldrarna på skolan

I början av säsongen fick Viktors en del kritik av arga tittare som inte tyckte att hans agerande i programmet inte var okej. Kritiken gällde främst hans beteende mot tjejerna. Något som han tidigare bemött med att folk inte förstår att det är tv och att han gick in i en karaktär när han medverkade i programmet.

Annons

Till vardags jobbar Viktor som fritidspedagog, med barn i årskurserna F till 5, och i en intervju med Hänt berättar han om hur responsen på hans medverkan varit från barnen, föräldrarna och kollegorna på skolan.

– De tycker att det är roligt. Nu är det ju verklighet, det är inte så mycket snack om det längre, de fattar att det är tv och att det inte är verklighet, säger Viktor och fortsätter:

– Vi har styrt upp det bra. Jag har fått hjälp av lärare och framförallt rektorerna på jobbet. De har dämpat det. Sen är det mest föräldrar som tycker att det är väldigt roligt att se mig på tv. De vet ju vem jag är i verkligheten och hur professionell jag är. Nu har de fått se en lite roligare sida av mig, som inte är verklig, det tycker dem är kul.

Viktor menar att barnens föräldrar kan skilja på hans professionalism när han är på arbetet i skolan och hans medverkan i Farmen.

– Jag har inte fått någon negativ respons, för det jag gör på jobbet då är jag professionell och det jag gör utanför mitt jobb det är mitt privatliv, det har inte folk med att göra egentligen. Så länge jag är på jobbet och gör det jag ska göra, och visar full förståelse för barnen och deras föräldrar så är det vad som räknas.

FOTO: TV4

Annons