TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anna Brolin om flörtandet med Farmen-Viktor Bergström: ”Försökte”

17 mar, 2023 
Farmen-Viktor och Anna Brolin
Viktor Bergström raggade rejält på Anna Brolin i Farmen 2023.
Nu avslöjar Anna själv sina tankar om flörtandet.
– Han var en stark karaktär som satte ett stort avtryck, säger hon till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Storbråket mellan Viktor och Asiatou i FarmenBrand logo
Storbråket mellan Viktor och Asiatou i Farmen

Viktor Bergström, 29, är en av deltagarna som gjort ett stort intryck på tittarna i Farmen 2023. Det har varit en helt del snack kring Viktors relation till tjejerna i programmet, då han varit en riktig charmör.

Viktor Bergström om flörtandet med Anna Brolin i Farmen 2023

Men det är inte bara deltagarna som Viktor har flörtat hejvilt med, han har även varit ute efter programledaren Anna Brolin, 42. I en tidigare intervju med Hänt har Viktor själv berättat om sitt försök med Anna.

– Anna är väldigt professionell och alltså en grym tjej på alla sätt, det finns ingenting dumt att säga om Anna. Hon gjorde ju också Farmen rolig, vi hade ju skitkul jag och Anna. Det var ju mycket flörtande från min sida då och hon tyckte väl det var lite roligt, men vi hade kul och ja hon är fantastisk, sa han då.

Annons

Han tillade:

– Men alltså jag och Anna, det är ingenting så heller. Vi hade kul och att jag flörtade lite och att det blev så stor grej är ju också roligt och alla deltagarna sa "kör på" och Anna tyckte det var kul. Anna är en grym tjej, hon är väldigt bra. Man ser ju att hon skrattar av det jag säger, hon blir ju också lite fnittrig och så.

Anna Brolin bryter tystnaden om Viktors raggningsförsök

Anna har inte en enda gång under säsongen velat kommentera hur hon upplevde det med Viktors flörtande under tv-inspelningen. Men nu bryter hon tystnaden. I en intervju med Aftonbladet säger hon sitt.

– Han kanske försökte, men det var i så fall väldigt oskyldigt. Han var en stark karaktär som satte ett stort avtryck. Det var också intressant att han blev så nära vän med till exempel JC och Eddie och flera. Det har varit härligt att se, säger Anna till tidningen.

FOTO: TV4

Annons