LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Farmen-Viktor om relationen till Anna Brolin – avslöjar samtalen

13 mar, 2023 
FARMEN 2023, VIKTOR BERGSTRÖM, ANNA BROLIN
Det har inte undgått någon att Farmen-Viktor har ett gott öga för programledaren Anna Brolin.
Nu berättar han för Hänt om flirten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Best of Mello 2023Brand logo
Best of Mello 2023

Finalen i Farmen 2023 närmar sig med stormsteg och på söndag får vi se vem som tar hem titeln som årets farmare och vinstsumman på 500 000 kronor. Spänningen är olidlig!

En av dem som fortfarande är kvar i Farmen och tävlar om vinsten är Viktor Bergström, 29. Något som kännetecknat hans medverkan är att han gärna har dragits till tjejerna och han är en riktig charmör.

– Alltså jag kom ju bra överens med tjejerna över lag där. Hade jag inte gjort det hade de ju puttat ut mig. Men det är ju såhär, de filmar 17 timmar om dagen tror jag, men tittarna får se 20 minuter, säger Viktor och berättar att det finns så mycket mer som tittarna aldrig får se.

Farmen-Viktor om samtalen med Anna Brolin bakom kulisserna

Något annat som kännetecknar Viktor är att han haft ett gott öga för Anna Brolin, 42, sedan dag 1. I en livesänd intervju med Hänt berättar han mer om Annas goda sidor.

Annons

– Anna är väldigt professionell och alltså en grym tjej på alla sätt, det finns ingenting dumt att säga om Anna, säger Viktor och fortsätter:

– Hon gjorde ju också Farmen rolig, alltså vi hade ju skitkul jag och Anna. Det var ju mycket flörtande från min sida då och hon tyckte väl det var lite roligt, men vi hade kul och ja hon är fantastisk.

Fick ni umgås mer än vad tittarna fick se?

– Nej men alltså det är väl klart man kan stå och snick-snacka och prata med varandra. Hon är ju trevlig och hon har ju otroligt många berättelser att berätta om sitt liv, hon har ju varit med om jag vet inte vad, hon har ju varit med om egentligen allt. Hon är en bra tjej!

Viktor om relationen till Anna: ”Det är ingenting”

Viktor är singel idag och så vitt vi vet är Anna också singel, då hon nyligen skilde sig från sin ex-make Jesper Rodhborn. Men Viktor kan nu avslöja att det aldrig blev något mer än vänskap mellan dem.

– Men alltså jag och Anna, det är ingenting så heller. Vi hade kul och att jag flörtade lite och att det blev så stor grej är ju också roligt och alla deltagarna sa "kör på" och Anna tyckte det var kul. Anna är en grym tjej, hon är väldigt bra, säger Viktor och fortsätter:

– Man ser ju att hon skrattar av det jag säger, hon blir ju också lite fnittrig och så.

Hänt har sökt Anna Brolin för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons