LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför är Farmen-Viktor naken på gården: ”Inget fel”

15 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Angelica Hedlund
Farmen 2023, Viktor Bergström
Farmen 2023 har bjudit på allt mellan himmel och jord och en som gjort stort avtryck på tv-tittarna är Viktor Bergström, som ofta syns halvnaken i rutan.
Nu berättar han varför han går omkring utan kläder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tora avslöjar relationen till Viktor och Sebastian: ”Lurad”Brand logo
Farmen-Tora avslöjar relationen till Viktor och Sebastian: ”Lurad”

Det börjar lida mot sitt slut i Farmen 2023 och finalen är bara runt hörnet, snart får vi se vem som tar hem titeln som årets farmare och vinstsumman på 500 000 kronor.

Något som kännetecknat hans medverkan är att han gärna har dragits till tjejerna och han är en riktig charmör.

– Alltså jag kom ju bra överens med tjejerna över lag där. Hade jag inte gjort det hade de ju puttat ut mig. Men det är ju såhär, de filmar 17 timmar om dagen tror jag, men tittarna får se 20 minuter, säger Viktor och berättar att det finns så mycket mer som tittarna aldrig får se.

Annons

Farmen-Viktor om relationen till Anna Brolin

Något annat som varit en snackis under säsongen är Viktors flörtiga komentarer till programledaren Anna Brolin, 42. I en livesänd intervju med Hänt berättar han mer om Annas goda sidor.

– Anna är väldigt professionell och alltså en grym tjej på alla sätt, det finns ingenting dumt att säga om Anna, säger Viktor och fortsätter:

– Hon gjorde ju också Farmen rolig, alltså vi hade ju skitkul jag och Anna. Det var ju mycket flörtande från min sida då och hon tyckte väl det var lite roligt, men vi hade kul och ja hon är fantastisk.

Fick ni umgås mer än vad tittarna fick se?

– Nej men alltså det är väl klart man kan stå och snick-snacka och prata med varandra. Hon är ju trevlig och hon har ju otroligt många berättelser att berätta om sitt liv, hon har ju varit med om jag vet inte vad, hon har ju varit med om egentligen allt. Hon är en bra tjej!

Därför är Viktor naken på gården – nu berättar han

Under säsongen har Viktor vid flera tillfällen bjudit på en liten nakenchock då han ofta gick runt i bara kalsonger på gården. Ibland har han även bjudit på mer än så, när han gått omkring på gården endast iklädd ett förkläde som inte täcker bakdelen.

– Det ångrar jag absolut inte. Det är ju sommar också, jag har ingenting emot folk som badar nakna, är det varmt och folk går och badar så ligger ju tjejer i bikini och killar har badshorts. Vad är skillnaden på att jag jobbar i badshorts eller i kallingar, det är ju samma skit, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– För mig är det samma, alla har samma kropp. En naken kropp det är fint, det är inget fel.

FOTO: TV4

Annons