LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Farmen-Viktors utspel – efter kritiken mot hans beteende

12 mar, 2023 
FARMEN 2023
I kvällens avsnitt av Farmen höll deltagarna på att tappa hakan när de såg Viktor sitta och vänta på dem och därefter kom han med en hel del pikar.
Nu berättar Viktor varför han betedde sig som han gjorde.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen Talhaoui vinnaren av Melodifestivalen 2023Brand logo
Loreen Talhaoui vinnaren av Melodifestivalen 2023

Det börjar bli riktigt spännande nu i Farmen 2023 och om bara en vecka vet vi vem som kan titulera sig som årets farmare. I vanlig ordning vinner man ju inte bara äran utan även en vinstsumma på 500 000 kronor.

I förra veckans ting bjöds det på många överraskningar. Först och främst blev det tre kamper i Tinget och dessutom så öppnade Torpet upp igen – efter att ha stängts ner några dagar tidigare. De som då åkte ut i Tinget, Viktor Bergström, Artin Ghookassi och Christoffer Hammarlöf, fick då flytta in på Torpet och tävla om en plats tillbaka in i Farmen.

Till slut blev det Viktor som knep den platsen och i kvällens avsnitt var han återigen tillbaka på gården!

Farmen-deltagarnas reaktion om Viktors comeback

Men när Viktor kom tillbaka var det inte speciellt glada miner.

Annons

– Nej för fan. Vi gick från att vi skulle vara fyra till att helt plötsligt vara fem och sedan blir vi sex. Vad i helvete gör han här? Ut kände jag, säger Sandra Öder i programmet.

Dessutom var inte Viktor på det bästa humöret, han hade ju fått höra ett och annat om de andra deltagarna.

– Nej men det var ju så att när vi var på Torpet hade ju jag, Christoffer och Artin kommit fram till hur det egentligen ligger till. Då fick ju jag den här tävlingsbiten i huvudet igen, att jag måste vinna Torpet och jag måste tillbaka till Farmen och göra kaos. Jag fick en morot av det, säger Viktor och fortsätter:

– Sedan så kände jag väl också att jag ville skrämma skiten ur dem och så ville jag väl fortsätta vara lite kaxig också och visa vem det är som egentligen är kungen på Farmen.

Farmen-Viktor om relationen till de andra farmarna

Att Viktor skulle hålla en god relation med de andra farmarna var inget han direkt tänkte på.

Annons

– Det var bara att åka tillbaka till Farmen, skapa tv, skapa kaos och visa vem det är som bestämmer och bara ha roligt sista tiden. Det klart det inte är roligt att ha mig där, vem vill ha tillbaka det största hotet?

Ville du inte värna om relationerna?

– Alltså jag sket i det om jag ska vara helt ärlig. Den enda, som jag tror, gillade att jag kom tillbaka var ju Tora. Men resten visste jag att de inte skulle gilla att jag är där och jag gillar inte dem. Det är hövdingen som är tillbaka liksom, säger Viktor och fortsätter:

– Jag ville ju bara gå dit och skapa kaos, jag kände ju det.

VIKTOR FARMEN 2023

FOTO: TV4

Annons