Farmen-Victorias okända relation till Alexander Abdallah avslöjad

Farmen-Victoria

Victoria fick nyligen lämna Farmen efter många veckors hårt slit och kämpande.
Men visste du att hon har en relation till den kända skådespelaren Alexander Abdallah?
Läs här!
0:32

Efter reklamen: Hör Farmen-Keshias ord efter pappans hastiga bortgång

(0:32)

Victoria Verovic Larsson är en av de deltagare i Farmen som gjort stort intryck hos tv-tittarna. Hon slogs ut av Monika Ostrowska efter flera veckors kämpande på gården. Efteråt lättade hon minst sagt på hjärtat och berättade då att tiden på gården hade varit otroligt påfrestande.

”Farmen är definitivt det värsta jag utsatt mig själv för och om det är någon gång jag varit i depression så var det då”, skrev tv-profilen i ett inlägg på Instagram.

Men det många tittare ofta är nyfikna på är hur deltagarnas liv utanför Farmen ser ut. Och det visar sig att Victoria har en nära relation till en av Sveriges mest omtalade skådespelare just nu, nämligen Snabba cash-skådespelaren Alexander Abdallah. Se bilden på dem två här!

Därför nobbar Martin Let's dance efter ryktena: ”Katastrof”

Victorias besvikelse efter förlusten: ”Mer värdig att vara kvar”

Att mötas i tinget är ofta både spännande och kämpigt för deltagarna. När Monika och Victoria tävlade i sågning så blev det till slut Monika som med nöd och näppe vann.

Efter förlusten uttryckte Victoria sin sorg över att lämna Farmen, andra deltagare som Keshia och Helené var även de märkbart tagna över att Victoria behövde lämna.

Victoria tyckte hon var mer värdig att vara kvar.

– Inför den här tävlingen så ansåg ju jag mig själv ändå vara mer värdig att vara kvar här på Farmen än Monika, säger Victoria och fortsätter:

– Jag tycker liksom då att den här tävlingen inte gör att hon blir mer värdig än mig på det här sättet. Jag har varit i tre ting, jag har varit storbonde, jag har varit på Torpet och jag har skaffat mig personer här som kommer vara kvar hos mig i resten av mitt liv. Det är jag säker på.

Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

Se klippet här!

Victorias relation till Alexander Abdallah – syns på bild ihop

När TV4 presenterade deltagarna och deras jobb så fick tittarna information om att Victoria arbetar som doula och entreprenör samt är bosatt i Stockholm.

Men det kanske inte så många vet är att hon är skriven på samma adress som Snabba cash-skådisen Alexander Abdallah, som gjorde succé med rollen Salim i serien.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Victoria har dessutom publicerat en bild på sig själv och Alexander.

”Vårt första professionella familjeporträtt”, skriver Victoria.

Alexander

Alexander Abdallah på Guldbaggegalan 2022.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

Hänt har sökt Alexander Abdallah utan gensvar.

FOTO: Instagram / TV4

SENASTE NYTT!