Därför nobbar Martin Stenmarck Let's dance efter ryktena: ”Katastrof”

Martin Stenmarck

Martin Stenmarck slog igenom i slutet av 1990-talet och har både skådespelat och gjort en utmärkande musikalisk resa.
Nu ger han äntligen ett svar om Let's dance efter det mångåriga ryktet.
– Det är katastrof, säger artisten.
0:26

Efter reklamen: Martin Stenmarcks framtidsbesked

(0:26)

Martin Stenmarck, 49, har stått i rampljuset sedan 90-talet och har otaliga framgångar i musikbranschen. Det var dock inte förrän arbetet på Wallmans salonger som karriären tog fart. Många känner även igen honom från Melodifestivalen år 2005, där han vann med låten Las Vegas.

På senare dagar har Martin också börjat skådespela. I Camilla Läckbergs Lyckoviken har han en av huvudrollerna och han är dessutom aktuell i Hollywood-filmen Zero contact, med Anthony Hopkins som huvudrollsinnehavare.

Men det finns ett program som Martin inte har ställt upp i och det är Let's dance. Nu kommer han med ett besked om det folkkära programmet – efter det mångåriga dansryktet.

Följarna häpnar över 1-åriga Lionels stora utseendeförvandling

Martin Stenmarck om tiden efter skilsmässan från Hanna

Nyligen gästade Martin Stenmarck Bathina Philipsons podcast Bathinas skilda möten. De diskuterade bland annat Martins uppväxt, skilsmässan från Hanna Hedlund och karriären i stora drag.

När Martin får frågan om hur det är att vara singel och leva varannan vecka-liv blir svaret att det fortfarande är ovant.

– Efter så lång tid tillsammans och även det här med att ha barn de senaste tio åren, tre ungar liksom, det är grejer hela tiden. Och att då ha varannan vecka, man är fortfarande alltid pappa, men varannan vecka har man inte ansvaret, säger Martin Stenmarck och fortsätter:

– I början var det ju så här ”shit vänta nu, en vecka att göra grejer?”. Och sedan all in den andra veckan. Men det där vänjer man av sig vid ganska snabbt.

Martin och Hanna

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck meddelade i juni 2021 att de skiljer sig.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

Se klippet här!

Martin Stenmarck om Let's dance – efter mångåriga ryktet

När Martin går igenom sin karriär i podcasten kommer han in på ämnet dans. Artisten konstaterar att många människor genom åren har trott att han är en grym dansare då han medverkade i West Side Story-musikalen, något Martin Stenmarck menar inte stämmer alls.

Faktum är att han kallar sig själv för usel och verkar inte ha några planer på Let's dance.

– Jag kunde sångmässigt göra nästintill vad som helst, inte jättebra på att dansa. Men folk tror ju det, i och med att jag gjorde West Side Story med Sveriges bästa dansare då sa folk så här: ”han är jättebra på att dansa”. Men det är katastrof, de insåg ju det ganska snabbt.

– Du kan vara med i Let's dance?, säger Bathina skojsamt.

– Haha, du tycker det? Jag vet inte, svarar Martin då.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!