Farmen-Sandra bekräftar skönhetsingreppen: ”Har gjort...”

Sandra Öder

Sandra Öder har blivit en omtyckt profil i årets säsong av Farmen.
Nu avslöjar deltagaren vilka skönhetsingrepp hon gjort.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Eddie om stormen mot Viktor: ”Drev på honom”
0:55

Efter reklamen: Farmen-Eddie om stormen mot Viktor: ”Drev på honom”

(0:55)

Slå på ljud

Deltagarna i Farmen blir ofta välkända profiler och tittarna blir ofta nyfikna kring mer än deras medverkan i programmet. En av de tävlande som gör allt i sin makt för att kamma hem titeln Årets farmare och en vinstsumma på en halv miljon kronor är Sandra Öder, som charmat många tittarna.

Hon har fått en stor skara följare på Instagram där hon delar med sig av stunder från sitt liv som idag består till stor del av träning, då hon ska tävla i Wellness fitness under året för första gången.

Men följarna verkar vara nyfikna på mer än hennes träning och kärleksliv som hon generöst delar med sig av. Under en frågestund får hon frågan vilka skönhetsingrepp hon har gjort.

Jag har gjort fillers i läpparna och botox i pannan” svarar Sandra.

Torpet-katten Hans-Gringo har flyttat in hos Sandra Öder

Sandra befann sig likt många andra på Torpet under perioder och försökte samla på sig så många amuletter hon bara kunde som ger fördelar inne på Farmen. Men hennes vistelse gav henne mer än så.

Hon blev nämligen förälskad i Torpet-katten Hans-Gringo och när inspelningarna började lida mot sitt slut fick hon frågan av produktionen att ta med honom hem – något hon tackade ja till utan att tveka.

– Och då fattade jag väl ett beslut utan att egentligen tänka ett steg längre. Såklart att jag kan ha en katt, jag har ju ett hus och allting. Men jag har också ett väldigt aktivt liv och kände väl lite att om jag hade tagit beslutet idag hade jag kanske inte tagit med honom hem. Men han har ett jätte bra liv och jag älskar honom mer än allt annat.

Farmen-Sandra hittade kärleken efter programmet

Något mer som är nytt för Sandra sedan sin medverkan i Farmen är att hon träffat sin stora kärlek. Paret har kilat stadigt sedan i oktober och på hennes Instagram visar hon glatt upp sin nya pojkvän Linus.

– Jag har skaffat kille sedan Farmen! Linus heter han. Vi träffades på Tiktok. Jag satt och scrollade. Jag kommer inte ihåg sammanhanget, men plötsligt dök han upp. Jag tyckte att han var fin, men det var inget mer med det. Jag visste att jag skulle in i Farmen, så jag var väldigt klar med att jag inte ville inleda någon relation. Däremot la jag en liten ”like” på hans video. Han tyckte väl att jag var intressant – för han tog kontakt med mig. Det här var i oktober, så det är väldigt nytt.

FOTO: INSTAGRAM, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN