ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-profilen har flyttat in hos Sandra – nu berättar hon om lyckan

10 feb, 2023 
Torpet
Deltagarna i Farmen finner ofta varandra och blir nära vänner.
Det var precis något som Sandra Öder gjorde – men denna gång gäller det inte en människa.
Hon fick dessutom med sig sin nya vän hem!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

TOPP & FLOPP – FarmenBrand logo
TOPP & FLOPP – Farmen

Farmen 2023 har kommit halvvägs in i säsongen och hittills har tittaren fått följa tuffa utmaningar, drama och nyfunna vänskaper.

Sandra Öder befann sig likt många andra på Torpet för att försöka kamma hem amuletter som ger fördelar i de olika tävlingarna inne på Farmen. Och här fann hon någon som skulle komma att bli en vän för livet. Nämligen Torpet-katten Hans-Gringo.

Sanningen är den att katten som smugit runt i Torpet kom att bli en familjemedlem för Sandra och Hans-Gringo följde med henne hem och flyttade in i hennes hus.

Så hamnade Torpet-katten hemma hos Sandra Öder

Redan när Sandra kom till Torpet så blev hon förtjust i katten och hon gick runt och nämnde att hon ville ta med honom hem – kanske mest på skämt. Men när säsongen började närma sig sitt slut frågade produktionen om hon ville ta med honom hem, och på den vägen är det.

Annons

– När jag kom till Torpet första rundan och Hans-Gringo var så liten då kände väl jag direkt att ”den här katten har karaktär”. Så då sa jag väl väldigt mycket att jag ville ta med honom hem och produktionen hörde det. Så sen när Farmen började lida mot sitt slut så frågade produktionschefen om jag ville ta med honom hem helt enkelt, berättar Sandra i en intervju med Hänt.

Även om hon älskar sin nya familjemedlem så berättar hon att hon kanske tog beslutet lite väl i stunden utan att tänka efter.

– Och då fattade jag väl ett beslut utan att egentligen tänka ett steg längre. Såklart att jag kan ha en katt, jag har ju ett hus och allting. Men jag har också ett väldigt aktivt liv och kände väl lite att om jag hade tagit beslutet idag hade jag kanske inte tagit med honom hem. Men han har ett jätte bra liv och jag älskar honom mer än allt annat.

Sandra Öders Instagram-story

Hans Wincent om katterna i Farmen: ”Köpt in..

Att det strosar runt katter på gården hör till vanligheterna och Hans Wincent, som är Farmens mentor berättar för Hänt att de köper in katter varje år.

Annons

I år har vi köpt in katter. När säsongen är slut ordnar vi nya hem åt dem. Katten som var på Torpet tog Sandra hand om. Det är alltid så”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Vidare berättar han att det aldrig är ett problem för dem att hitta ett kärleksfullt hem till katterna efter att inspelningen är klar.

Någon i produktionen eller någons vän, en veterinär osv. Det är aldrig något bekymmer att hitta ett kärleksfullt hem till dem

Wincent bekräftar också att katterna alltid är minst 12 veckor när de köps in men att det alltid finns folk som tycker att de ser för små ut.

Katterna är alltid minst tolv veckor när vi köper dem. Och det är nästa alltid någon som tycker de ser för små ut.

De som varit oroliga för katterna på Farmen kan alltså andas ut!

FOTO: TV4

Annons