Farmen-Richards fru Tova blixtopereras – nya sorgen efter tragedin

Richard Andersson i Farmen 2021 med frun Tova.
Exklusivt

Efter tunga sorgen – nu har Farmen-Richard och hans fru Tova drabbats av ytterligare en tragedi.
– Det blir inga barn, säger Richard till Hänt.

I somras kom Farmen-profilen Richard Andersson, 52, med ett dystert besked.

Han och hustrun Tova, 34, som hade sett fram emot att bli föräldrar, hade drabbats av en tragedi. Tova som var gravid hade varit på ett rutinbesök hos barnmorskan. Hjärtljuden hördes inte. Barnet hade dött i den 20:e graviditetsveckan.

– Det har tagit jättehårt på oss båda, förklarade Richard då.

Richards fru Tova tvingades operera bort livmodern

Nu, några månader senare, berättar han för Hänt att han och Tova drabbats av ännu en motgång.

– Vi kommer tyvärr inte kunna bli föräldrar på naturlig väg för Tova har tvingats operera bort sin livmoder. På sjukhuset upptäckte läkarna att hon hade jättemånga myomer som vuxit på livmodern. Sådant kan i värsta fall utvecklas till livmodercancer, så nu tyckte man att det var lämpligast att operera bort livmodern. Det var ett jättesvårt beslut, så klart. Tova är ju bara 34 år, konstaterar Richard som på grund av pandemin inte fick vara med under operationen.

– Jag fick sitta hemma och vänta. Det är en stor operation och vid ett tillfälle ringde jag och frågade hur det gick. ”Hon opereras fortfarande”, blev svaret. Det var skitjobbigt, men lyckligtvis gick det hela bra. Tova har verkligen fått sin beskärda del av att vara på sjukhus, nu hoppas vi att vi slipper det!

NU GRATIS
Farmen-Beatrice förlamad – låg i koma i 14 dygn: ”Hjärnskadad”

Richard har sönerna Isak, 16, och Tobias, 18, från en tidigare relation, medan Tova har dottern Valentina, 10.

Makarna gläds åt att de snart kommer att ta ett nytt steg i relationen. De har nämligen sålt sitt radhus i Segeltorp och slagit till på en sprillans ny bostadslägenhet i Älvsjö.

– Trots min medverkan i Farmen så är jag inte den händiga typen. Det här med radhus är inte min grej, så vi lämnar det här nu! Radhuset tillhörde egentligen mitt gamla förhållande, nu får Tova och jag något eget. I mars flyttar vi! Det känns verkligen som en bra start på något nytt, avrundar Richard och avslöjar att han förmodligen snart kommer att dyka upp i ett helt nytt tv-sammanhang med Tova vid sin sida.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Kalle Zeman förlovad med Robinson-vinnaren – så träffades paret

LÄS OCKSÅ: Efter tårarna i Bonde söker fru – hemliga samtalet mellan Bonde-Daniels brevskrivare avslöjat

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för deltagarna i förra årets Farmen

Foto: TV4 & Privat

SENASTE NYTT!