LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

"Farmen"-profilen svarar på heta kärleksryktet: ”Vi gjorde allt tillsammans”

31 jan, 2018 
Lina Arvidsson
Årets säsong av "Farmen" kantas av konflikter. Men uppmärksamma tittare har lagt märke till att två av deltagarna kommit varandra nära. "Vi började tycka bra om varandra och vi gjorde allting tillsammans", säger Alexandra Louthander.
Annons

I årets säsong av TV4:s “Farmen” har konflikterna duggat tätt. Men det har också spirat vänskapsrelationer mellan deltagarna. Några tittare har noterat att Alexandra Louthander, 26, och Robert “Mulle” Dahlgren, 51, kommit varandra nära.

Vänskap eller mer? Hänt ringde upp Alexandra för att reda ut saken.

Var det en fling mellan er?

– Alltså, fling och fling. Vi började tycka bra om varandra och vi gjorde allting tillsammans. Fling vet jag inte riktigt om det var. Han hade tjej och jag har kille liksom, hemma så. Jag vet inte riktigt. Ingenting är omöjligt. Det kanske var en liten fling? Nä, jag vet inte vad jag ska svara, säger Alexandra Louthander till Hänt och skrattar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Uppmärksamma tittare har även noterat att Alexandra Louthander och Mulle Dahlgren sover i samma säng.

– Ja, det gjorde vi sedan efter branden, säger Alexandra och syftar till när Farmen-stugan höll på att brinna ner. Trots den delade sängplatsen menar Alexandra att ingenting hände mellan dem.

Annons

– Det var ganska lugnt. Vad jag vet i alla fall, säger hon.

Trots att tittarna får se mest konflikter, grötsmockor, och skador så påminner Alexandra Louthander om att det också knöts vänskapsband som håller än idag. Alexandra och Mulle har en nära kontakt.

– Vi snackar varje dag och ses nästan varje dag också. Vi bor så nära varandra, säger hon. Hon träffar också Stella Kibona, 32, och Jean-Pierre Marques, 31, men mer sällan eftersom de bor i Malmö respektive Göteborg.

– Det var mycket tjafs men det är en jättefin vänskap, säger Alexandra Louthander.

Här är alla deltagare i årets “Farmen”

FOTO: TV4

Annons