TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sanningen bakom inspelningarna – därför bråkar deltagarna i Farmen

28 jan, 2018 
Sedan det första avsnittet av årets ”Farmen” sändes har tittarna kunna se en hel del bråk mellan deltagarna. Nu förklarar programledaren Paolo Roberto varför det bråkas så mycket i programmet.
Annons

Det som hittills visats av den pågående säsongen av TV4s långkörare ”Farmen” har skapat starka reaktioner hemma hos tittarna i soffan. Det har varit bråk mellan deltagarna sedan dag ett, och nog har det förekommit bråk i tidigare säsonger, men inte som nu.

Det är inte bara tittarna som upplever en mer bitsk stämning, programledaren Paolo Roberto, 48, beskriver deltagarna som extra galna i år. När Hänt når honom förklarar han varför deltagarna bråkar så mycket.

– De är tjuriga för att de käkar jävligt dåligt. De är ju en del av anledningarna, men sen är de ju som de är. Men de är ju tjuriga för att de inte har någon bra mat, förklarar han och fortsätter:

– Den här säsongen är det handskarna av direkt. De säger ju vad de tycker rakt i ansiktet på varandra, och det är ju rätt ovanligt.

Men förutom bråk har vi kunnat se att Paolo surnat till på deltagarna av just den anledningen. Och han försöker därför få deltagarna att förstå att deras bråk inte ger dem någonting i slutändan.

Annons

– Till slut blir man ju förbannad på dem, när de bara håller på att tjafsa om små grejer.

Och även om bråk präglar programmet just nu så berättar han att det kommer att lugna ner sig, i alla fall i stunder.

– Men det brukar vara så, att i början så kan de inte sköta farmarna. Men sen är de rätt skickliga i slutet varje år. Men i början är det för att de är rätt dåliga på att sköta farmen liksom. Men de lär ju sig, säger Paolo.

Här är deltagarna i Farmen 2018:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: TV4

Annons