TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paolo avslöjar – därför övervakar TV4 Farmen-deltagarna dygnet runt: ”Det här är på riktigt”

24 jan, 2018 
Tv-kamerorna är på från morgon till kväll, men när de stängs av är deltagarna på ”Farmen” fortfarande övervakade. Nu förklarar programledaren Paolo Roberto varför.
Annons

Dokusåpan ”Farmen” är igång igen på TV4 och den här säsongen har hittills väckt starka reaktioner hos tittarna. Vi har kunnat se att det har varit drama och konflikter på gården från den dag som deltagarna kom dit, och efter bara en vecka blev en av deltagarna tvungen att lämna programmet till följd av att denne tagit till våld då ett bråk gått för långt.

Kamerorna är på från morgon till kväll, men när de stängs av tillbringar deltagarna fortfarande sin tid på Farmen. Nu berättar programledaren Paolo Roberto, 48, att det sker ständig bevakning över gården och deltagarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Deltagarna är bevakade hela tiden, berättar Paolo Roberto för Hänt, och fortsätter:

– Nattbevakning är där för att deltagarna inte har några telefoner. Om någon skulle bli sjuk, eller om något skulle hända eller så att ingen smiter. De är där dygnet runt av säkerhetsskäl.

Programledaren beskriver årets säsong som en av de galnaste hittills, och även om man som tittare ibland undrar om allt drama faktiskt är på riktigt berättar han att det varken finns manus eller uppmaningar till att bete sig på ett visst sätt.

– Deltagarna spelar inte teater. Det här är på riktigt, fortätter programledaren.

Här är alla deltagare i årets Farmen:

Foto: TV4

Annons