Farmen-Levins ilska efter sveket från Michaela – så är relationen idag

Farmen-Michaela Jankulicova i grön t-shirt och hästsvans.
Exklusivt

Farmen 2022 har visat sig vara en säsong full av pakter och dubbelspel.
Senast igår blev Levin grundlurad av vännen Michaela.
– Jag blev sjukt jävla besviken, ganska arg också, säger Levin till Hänt i en intervju.
0:32

Efter reklamen: Hör Farmen-Keshias ord efter pappans hastiga bortgång

(0:32)

I söndagens avsnitt av Farmen 2022 var det Michaela Jankulicova, 25, som tvingades lämna efter att ha förlorat mot deltagaren Helené Fransson, 26, i kannan på tinget.

Som förlorare på tinget fick Michaela därmed möjligheten att välja nästa veckas storbonde. Något som avslöjades under gårdagens avsnitt när programledaren Anna Brolin, 41, anlände till farmen. Men Michaela valde att inte hedre den överenskommelse som hon hade med Levin Larsson, 31...

– Ja, Michaela kom ju till mig ganska tidigt i förra veckan och sa att hon mår inte bra och vill inte vara kvar på farmen. Hon ville verkligen hem. Hon sa ”snälla välj mig så kommer jag lägga mig på tinget”. Jag funderade i några dagar på om jag kunde lita på henne… men jag fick medhåll från många andra att hon talade sanning. Hon sa då att om jag väljer henne så skulle hon välja mig som storbonde den här veckan igen, berättar Levin.

Tittarnas ilska efter intervjun: ”Fruktansvärt respektlöst”

Farmen-Levins ilska efter sveket från Michaela: ”Värsta som skulle kunna hända”

I ögonblicket när storbondebrevet läses upp ser Levin otroligt lugn och samlad ut. Men sanningen är att han bubblade av ilska på insidan. Så här sa han om händelsen:

– Jag blev grundlurad. Jag blev sjukt jävla besviken, ganska arg också. Jag förstår ju att man kan ljuga för sin överlevnad i spelet, men för Michaela som ändå skulle åka hem kände jag att för henne spelar det ingen roll. Det var så onödigt att blåsa mig på det!

Han fortsätter med att berätta att den där samlade blicken inte bara är en fasad, utan att han faktiskt inte är en person som behöver få fysiskt utlopp för sin ilska.

– Sån är jag inte. Jag behövde inte slå på någonting när jag blev arg, men jag började ju luska lite i vad som hade gått fel. Hur kunde det bli så här? Jag tog Helené åt sidan för att höra om hon visste något. Jag försökte prata med Niklas. Ingen visste ju något, säger han.

Här står Farmens deltagare och lyssnar spänt på när Anna Brolin läser upp Michaelas storbondebrev.

Här står Farmens deltagare och lyssnar spänt på när Anna Brolin läser upp Michaelas storbondebrev.

FOTO: TV4

Men besvikelsen var total. Inte nog med att Michaela inte hade valt honom till storbonde... hon hade svikit honom på ett sätt som han inte kunde förutse.

– Ja! Hon satte min största konkurrent som storbonde istället för mig. Det var det värsta som kunde hända! Jag såg honom som ett jättestort hot. Det kändes svårt att få ut honom. Det skulle vara tvunget att vara en riktigt bra plan.

Dragomir Mrsic om relationen till Margaux Dietz: ”Skön”

Så är Farmen-Levins och Farmen-Michaelas relation idag – efter oärliga kuppen

Levin har tidigare berättat för oss på Hänt att hans största svaghet i livet är att han ibland kan vara för snäll. Så var även fallet den här gången. Han berättar om hur dum han kände sig när han insåg Michaelas svek:

– Det kändes fruktansvärt surt. Det var inte mina planer den veckan. Jag kände mig jävligt blåst. Jag var snäll, men fick bara skit för det. Man får sig en tankeställare, det kan jag säga!

Men hur ser relationen ut idag då? Vi frågar Levin om han och Michaela har haft någon kontakt efter Farmen 2022 och om de har pratat ut om händelsen.

– Jag och Michaela? Ja, det har vi gjort. Jag tror inte att det är bra att vara långsint. Vi har pratat och blivit sams, säger Levin då.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Niklas Johanssons familjelycka med blivande frun Nicole

LÄS OCKSÅ: Farmen-deltagare tvingas lämna – starka reaktionerna efter dramat

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!