LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Levins ekonomiska bakslag – sekunder efter vinsten

19 mar, 2024 
farmen levin
Direkt efter att Levin hade vunnit Farmen fick han tillbaka sina personliga tillhörigheter. Men det var inte en rolig syn...
Nu berättar han för Hänt om det ekonomiska kaoset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadanBrand logo
Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadan

Levin Larsson, 33, vann Farmen 2024 och sedan dess har tittarna varit överlyckliga. Levin var verkligen en värdig vinnare eftersom han kämpat sig fram i tävlingen och aldrig gett upp eller tappat hoppet.

Detta var dock inte första gången som Levin ställde upp i programmet. I Farmen 2022 fick vi nämligen följa hans resa och sorgen var total när han åkte ut. Då hade några i gruppen spelat på hans godhet och gick bakom hans rygg.

Så att han fick vinna årets säsong var en riktig revansch!

– Det var helt sjukt alltså. Jag trodde nästan inte att det var sant, jag kommer inte ens ihåg riktigt vad som hände när jag hade vunnit. Det var bara som en dimma typ, så nej man kunde knappt tro att det var sant liksom, sa han till Hänt.

Annons

Farmen-Levins ekonomiska bakslag – efter vinsten

Direkt efter finalen i Tinget bar det av till produktionens läger för en hejdundrande fest! Där fick Levin ett eget rum där han fick ta en dusch, byta om, ta en öl och sist men inte minst få tillbaka sina personliga tillhörigheter.

Levin fick då tillbaka sin bil, nycklar och telefon bland annat. Men när han fick tillbaka telefonen insåg han sitt ekonomiska bakslag.

– Denna gången var det så konstigt för sist jag var med hade jag förberett mig. Då trodde jag ju verkligen att jag skulle komma långt så jag hade gett mamma min bankdosa och fixat och donat för mina räkningar och allt, berättar Levin för Hänt och fortsätter:

– Men denna gången hade jag ju så låga förväntningar på mig själv så jag hade ju inte ordnat någonting. Så när jag fick tillbaka min telefon var abonnemanget avstängt och jag hade någon obetald räkning.

”Några påminnelser blev det”

Det hela slutade med att Levin i all hast fick gå in och betala sina räkningar, det gick bra även om det var aningen krångligt.

– Då fick jag dela internet från någon i produktionen och så fick jag gå in och betala mina fakturor. Det var ju två då så att min mobil skulle börja funka igen.

Fick du några påminnelseavgifter?

– Ja! Det mesta hade jag på autogiro men några påminnelser blev det, plus mobilen.

FOTO: TV4

Annons