ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Jonas chockbesked från flickvännen – ett sms förändrade allt

04 feb, 2022 
AvOla Lagerström
Farmen-Jonas öppnar sig om sitt okända privatliv.
För Hänt berättar han om tuffa uppbrottet från flickvännen – när han kom hem efter Farmen.
– Det kom som en chock!
Annons
Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna FarmenBrand logo
Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna Farmen

Jonas Svensson, 35, har hållit en låg profil i Farmen – tills nu.

I en öppenhjärtig intervju med Hänt avslöjar han vad som hände bakom kulisserna i Farmen – och det dramatiska som inträffade när han kom hem till vardagen.

✔︎ Det här är Jonas Svensson

Ålder: 35.
Bor: Strängnäs.
Kärleksstatus i dagsläget: Singel och sökande.
Jobbar som: Elektriker.
God egenskap: Rolig.
Dålig egenskap: Ganska obrydd.
Framtidsplaner: Jag vill ha villa, Volvo och vovve!

Varför sökte du till Farmen?

– Jag sökte för att vinna pengarna. En halv miljon kronor kan vara bra att ha. Jag är tävlingsmänniska, jag gjorde det bara för själva tävlingskonceptet. Inte för att prova på att leva som bonde i två månader.

Vad var lättast och svårast med att vara med i Farmen?

– Jag hade farhågor om att det skulle bli jättejobbigt med maten. Jag hade förberett mig på att den biten skulle bli jättesvår att hantera, men vi hade bra folk i köket som kunde trolla ganska bra med det vi hade. Svårast var att leva med främlingar, men jag hittade mina stunder och ställen där jag kunde traska iväg och andas i 20 minuter. Sedan fick man gå tillbaka och dra på leendet…

Annons

Vem av deltagarna kom du bäst överens med?

– Jag kom bra överens med Keshia, Levin, Helené, Alex och Isabella. Vi ”hängde” redan från början och hela vägen tills folk försvann…

Vem kom du sämst överens med?

– Jag kom inte jättebra överens med Arlind och Niklas. Beatrice hade jag lite svårt för i början, men det blev bättre med tiden.

Jonas.

Vad var det mest dramatiska som hände när tv-kamerorna inte var påslagna?

– Det här är verkligen tragikomiskt. En av deltagarna hade med sig en hund. Abel fick för sig att ta med hunden ut i en hage eftersom den hade varit inomhus så mycket. I hagen hade vi en kanin som blev livrädd när hunden kom springande och skällande. Så den tog livet av sig. Kaninen alltså. När den irrade omkring och inte hittade tillbaka till sitt lilla kaninhus så hoppade den rakt in i ett staket och bröt nacken!

Annons

Blev det kaninsoppa den kvällen?

– Nej, kaninen fick åka till veterinären. Tyvärr.

Jonas om flickvännens brutala dumpning

Vad var det första du gjorde när du kom hem från inspelningen?

– Jag träffade min mamma, min bästa vän och min dåvarande tjej.

Och sedan gjorde tjejen slut?

– Ja, sedan dumpade hon mig. Vi träffades lite innan jag skulle vara med i Farmen. Det var ganska nytt. Vi var blixtkära, men när jag var borta så länge och hon inte fick någon kontakt med mig så svalnade hennes känslor. Sedan var det tack och hej! Så kan det gå.

Vad är senaste nytt på kärleksfronten?

– Det är väl att jag försöka läka lite från uppbrottet, men jag vill ju träffa någon som jag kan dela mitt liv med. Det är det som är målet.

Vilken relationsmässig mina som du trampat på har smärtat mest?

– Det var nog nu senast. Det kom som en chock, liksom. Jag trodde att allt var guld och gröna skogar. Så var det, men tydligen bara från ena hållet. Man fick stå där med dumstruten i hörnet. Jag gick runt och var hur lycklig som helst. ”Tänk att jag lyckats få den här fina tjejen, gud vad jag är lycklig”, tänkte jag. Så fick jag ett sms där det stod att ”vi behöver prata”. Då var det tack och adjö på fem minuter. Då fick man gräva ner sig – och klättra upp igen.

Annons

Vad hette din första stora kärlek?

– Alexandra. Nu ska jag avslöja något riktigt udda. Den första som jag var ihop med hette Alexandra. Det gjorde den andra också – och den tredje. Det är stört! Om hon som jag förhoppningsvis snart träffar i Göteborg också heter Alexandra så är det kört. Någonstans måste man dra en gräns, (skratt).

Varför tog ditt första förhållande slut?

– Det tog slut för att… Äh, nu ska jag inte sitta här och ljuga. Jag var otrogen! Ung, omogen och otrogen.

Hur gammal var du när du blev sambo första gången?

– 23.

Vad är det elakaste en partner gjort mot dig?

– En gång, när jag bodde på en annan ort, så åkte jag hem till min dåvarande flickvän. När jag kom fram tyckte hon att det var för sent, så hon frågade om jag kunde sova någon annanstans. Så jag fick sova i skåpbilen! Du kan ju tänka dig hur skönt det är att sova på ett berg av skruvdragare och kablar. Jag vaknade av att hon lät mig komma in i huset. Då var klockan fyra på natten. Då hade jag sovit i bilen i fem timmar.

Vad säger din magkänsla att nästa flickvän kommer heta?

– Vet inte, men jag tippar på att namnet börjar på A.

Foto: Jakob Dahlström/TV4

Annons