Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Stora kärlekslyckan på Jon-Kristas gård – vännen avslöjar: ”Funnit…”

07 apr, 2023 
Jon Krista
Kärleken spirar på Bonde söker fru-profilens Jon-Kristas gård.
Det bekräftar nära vännen.
– Oerhört tacksam, berättar Farmen-profilen Jens Rönnqvist för Hänt som bor på gården.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”Brand logo
Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”

Bonde söker fru gick nyligen av stapeln och en av bönderna som medverkade var renbonden Jon-Krista Jonsson. Dessvärre fann han inte kärleken i programmet men har efter tv-debuten dejtat en person.

– Jag har provat på att dejta någon men så kände vi att det inte riktigt blev så bra i slutändan, förklarade Jon-Krista för Hänt nyligen.

Kärlek på Jon-Kristas gård – Farmen-Jens om flickvännen: ”Tacksam”

Förutom att flytta ihop med bonden har han även ny flickvän med namn Pernilla. När Hänt når Jens berättar han om lyckan över att bo på gården med Pernilla och Jon-Krista.

Annons

– Jag och Pernilla har bott in oss i gårdshuset med Jon-Krista och renarna som grannar. Vi umgås hela tiden och tar oss ann nya planer för framtiden i allt från byggen, semester, jobb, boende i framtiden till jakt och fiske. Har funnit en riktig kärlek i Pernilla jag är oerhört tacksam över och det känns som en dröm att ha funnit henne, berättar han för Hänt.

Dessutom avslöjar han att Jon-Krista och Jens har sina barn samma vecka numera och att de kommer väl överens.

– Jon-Krista har bytt tiden med barnen så nu har vi barnen samtidigt varannan vecka så de är överlyckliga över den nya kamratskapen, de trivs verkligen i sällskap, äventyrar i allt från lekar till att mata renarna.

Jens med flickvännen Pernilla.
Jens med flickvännen Pernilla.

”Hon tog min oskuld i att åka utomlands”

Vidare beskriver Jens att flickvännen fått honom att utmana sig själv, bland annat har han åkt på en första utlandsresa tillsammans med Pernilla.

– Hon kallar sig för ”blogg-frun” när hon får agera fotograf och filmare för mina reklamer, samarbeten och sociala medier, förklarar Jens och fortsätter:

– Hon tog min oskuld i att åka utomlands i och med att jag aldrig varit det innan mer än nån färja-resa och Norge, så vi for till Gran Canaria på honeymoon.

Jens med flickvännen Pernilla.
Jens och flickvännen Pernilla utomlands.

FOTO: TV4 /PRIVAT

Annons