Farmen-Jennifer Schills nya kärleksbesked – efter romansryktena

Robin Kacaniklic, Jennifer Schill

Jennifer Schill är högaktuell i Farmen 2021, men just nu befinner hon sig på Torpet.
Det har spekulerats en del i om en romans mellan henne och Robin Kacaniklic.
I en intervju med Hänt kommer hon nu med ett nytt kärleksbesked.
– Inte för tävlingsinriktad, säger Jennifer.

TV4:s stora succéprogram Farmen är i full gång. Nytt för i år är att det är den folkkära programledaren Anna Brolin som leder de tävlande i programmet. Vid det här laget har deltagarna lärt känna varandra och det har varit både konflikter och kärlek.

Jennifer Schill, 30, befinner sig just nu på Torpet efter att hon valde att göra en "lägg-match" mot Lili Pham, 33. Detta ledde till att hon kom till Torpet där bland andra Robin Kacaniklic, 32, befann sig.

LÄS MER: Peter Settmans barnbesked med flickvännen Carmen Navis

– Att lägga sig är inte jag, men samtidigt tänkte jag spelmässigt och då såg jag det som en möjlighet att komma långt längre fram. Jag började tröttna på Farmen och ville att något nytt skulle hända, berättade hon då för Hänt.

Romansryktet med Robin Kacaniklic

När Jennifer kom till Torpet möttes hon av en sprudlande glad Robin och det syntes att de två hade ett gott öga för varandra. I en intervju med Hänt Plus har Robin och Jennifer tidigare uttalat sig om romansryktena.

Men nu har Jennifer börjat tröttna på att vara på Torpet och vill mer än allt annat ta sig tillbaka in på Farmen igen. Förra veckan var hon oerhört nära att knipa en farmares plats när hon ställdes mot Daniel Tholén, 42, i en gårdskamp. Men med minsta möjliga marginal förlorade hon och som den vinnarskalle hon är så tog det hårt på Jennifer.

– Spelat om scenariot i mitt huvud så många gånger och jag tänker bara ”varför?” Varför litar man inte på sin magkänsla i alla tillfällen, det borde jag ha gjort, har Jennifer tidigare sagt till Hänt om den tuffa förlusten.

Torpet

Jennifer är kvar ännu en vecka på Torpet.

Foto: TV4

Jennifers nya kärleksbesked

Att hitta kärleken på Farmen verkar därför inte varit scenariot. Men i en intervju med Hänt förklarar hon nu att hennes dröm-man ska vara tävlingsinriktad.

– Han ska va rolig, lite äventyrslysten, snäll, ödmjuk, det måste va lite "go" i honom liksom, säger hon och fortsätter:

– Han får ju gärna va lite tävlingsinriktad också men om han är för tävlingsinriktad kan det kanske bli lite dålig stämning. Om man har spelkväll så är det på liv och död.

Jennifer delar också med sig om hur det egentligen står till på kärleksfronten just nu.

– Träffar ingen just nu, säger hon.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Jennifer Schill i Farmen 2021

LÄS OCKSÅ: Allan Eriksson om bråket i Farmen – sanningen om utskällningen till Mary

SENASTE NYTT!